DSP'ye geçen Sarıgül'den flaş açıklamalar 'CHP'de beni oynatmadılar'

DSP'ye geçen Sarıgül'den flaş açıklamalar 'CHP'de beni oynatmadılar'

DSP'nin Şişli belediye başkanı adayı Mustafa Sarıgül önemli açıklamalara bulundu.

CNN Türk'te Hakan Çelik'in konuğu olan DSP'nin Şişli belediye başkanı adayı Mustafa Sarıgül önemli açıklamalara bulundu.

'Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na kırgın değilim.' diyerek açıklamalarına başlayan Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun iyi niyetli olduğunu ancak çevresindeki insanların Kılıçdaroğlu'na eksik bilgiler verdiği ve kendisini yanlış yönlendirdiğini ifade etti.

'DSP bana gönüllerini ve kalplerini açtı' diyen Sarıgül, 'DSP zaten yabancı olduğumuz bir parti değil. Yarın DSP’nin genel merkezi toplanacak ve yarın resmi karar verilecek. 2009’da Sayın Baykal beni, CHP’den aday yapmamıştı, 2009’da DSP’den aday olmuştum.' dedi.

Sarıgül açıklamalarının devamında 'CHP’liler Sayın Sarıgül biraz daha bekleseydi keşke dediler?' sorusuna şu yanıtı verdi;

'Bazı şeyleri hissedersiniz. Barcelona’nın antrenörüsünüz, Messi’yi oynatmıyorsunuz nasıl kazanacaksınız? CHP’den kimse arayıp PM’nin eğilimi bu yönde demedi. 48 aydır çalışıyorum. Belediye başkanlığında siyasi yaşamda boşluk verirseniz olmaz. Kır gezilerini, pikniklerini, cenazelerini kaçırmadım. Sabah 6’dan gece 11’e kadar yurttaşlarımla beraberim. Hiç kimse aramadı. Sayın Kılıçdaroğlu da aramadı ama yakın çevresinden bana çok iyi duygu yüklü telefonlar geldi. Kılıçdaroğlu’nun iyi niyetli olduğunu biliyorum ama yaklın çevresinin bana karşı baraj kurduğunu hissediyorum'

SİYASETCAFE.COM

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.