Dünya Atlıkarınca Günü’ne özel  yarışma

Dünya Atlıkarınca Günü’ne özel yarışma

‘Atlıkarınca Günü Yarışması’ İsfanbul Tema Park’ın instagram hesabı üzerinden 23 – 26 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Yarışmanın sonunda, kazananlar ise, 28 Temmuz günü İsfanbul Tema Park’ın instagram hesabı üzerinden duyurulacak.

İsfanbul, Dünya Atlıkarınca Günü’nde eğlence severleri hediye yağmuruna tutacak. ‘Atlıkarınca Günü Yarışması’, İsfanbul Tema Park’ın instagram hesabı üzerinden 23–26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yarışmanın sonunda, en eğlenceli armağanların kazananları ise, 28 Temmuz günü İsfanbul Tema Park’ın instagram hesabı üzerinden duyurulacak.

 

KEYİFLİ BİR YARIŞMA

Uzaktan izlemenin bile ayrı bir keyif verdiği Atlıkarınca, her yaştan eğlence severin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. İsfanbul Tema Park da, her yıl 25 Temmuz günü kutlanan Dünya Atlıkarınca Günü’nü, eğlence dünyasının vazgeçilmezine yakışır bir şekilde kutlamaya hazırlanıyor. 

 

23 Temmuz günü İsfanbul Tema Park’ın instagram sayfasında başlayacak olan “Atlıkarınca Günü Yarışması”na katılmak isteyenlerin, kendi hesaplarından herkese açık olarak paylaşacakları atlıkarınca fotoğrafının altına, atlıkarıncaya bindikleri ilk güne ait anılarını yazarak, hem İsfanbul Tema Park’ı hem de arkadaşlarını etiketlemeleri yeterli olacak. Dileyen yarışmacılar da İsfanbul Tema Park instagram hesabındaki “Atlıkarınca Günü Yarışması” gönderiminin altına, ilk gün anısını yorum olarak yazıp yarışmaya katılabilecek. Yarışmaya katılmak isteyenlerin #İsfanbulTemaPark ve #Jungleİstanbul hesaplarını da takip etmeleri gerekiyor.

 

Atlıkarınca kadar keyifli bu yarışmaya katılarak, fotoğrafını instagram sayfasında paylaşıp İsfanbul Tema Park’ı etiketleyen ilk 50 kişiye, tema parkta geçerli olacak çift kişilik günlük bilet hediye edilecek. İsfanbul Tema Park’ın sayfasındaki yarışma gönderiminin altına yorum yapan ilk 100 kişi ise İsfanbul Şampuan ve Köpük seti kazanma şansını yakalayacak.  

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.