Dünya bu telefonu bekliyor

Dünya bu telefonu bekliyor

Yeni nesil akıllı telefonlara bir yeni daha ekleniyor. Daha fazla kişiselleştirme imkanı veren OnePlus için geri sayıma başlandı.

Son aylarda telefonunun detaylarını tek tek paylaşan ve merak uyandırmayı başaran OnePlus, yeni cihazını 23 Nisan'da tanıtacak. Ancak anlaşılan o ki onu görmek için 2 gün daha beklememize gerek kalmadı.


İnternete sızan fotoğraflarda görünen üst ve alt kenarları kavisli cihazın OnePlus One olduğu iddia ediliyor. Cebin tasarımı, çoğumuzu çok da şaşırtmayacak biçimde Oppo Find 7'yi andırıyor, çünkü hatırlarsanız OnePlus CEO'su Pete Lau, daha önce Oppo'da çalışıyordu.

Telefonla birlikte sızan StyleSwap kapaklar ise farklı yüzey ve renklere sahipler - bu sayede OnePlus One kullanıcılarına biraz daha fazla kişiselleştirme olanağı tanıyorlar.

OnePlus One'ın üzerinde kurulu olan CyanogenMod 11S'in de ekran görüntüleri ortaya çıkmış durumda. CyanogenMod 11S, OnePlus One için hazırlanmış özel bir Android ROM'u Böylece OnePlus One'ın çalışacağı yazılım da ortaya çıkmış bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.