Dünya starından Türkiye’ye teşekkür

Dünya starından Türkiye’ye teşekkür

54. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin onur konuğu olan dünyaca ünlü Oscarlı yıldız Matt Dillon, Suriyeli savaş mültecilerine kucak açtığı ve mülteciler için yaptıklarından dolayı Türkiye’ye hayran olduğunu söyledi

Dünya sinemasının ilgi odağı olan, yıldız yağmurunun yaşandığı 54. Uluslararası Film Festivali’nin kapanış törenine, dünyaca ünlü Oscarlı Hollywood yıldızı Matt Dillon’ın Türkiye için söylediği övgü dolu sözler damgasını vurdu. Ünlü yıldız, sahnede yaptığı konuşma ile büyük alkış aldı. Ödül için teşekkür eden Dillon, “ Burada bu güzel festivalde ve bu güzel yerde bu harika ülkede olmak çok güzel.  Türkiye’ye ilk gelişim değil ama Antalya’ya ilk defa geliyorum ve burası muhteşem” dedi.

 

Kendisinin aynı zamanda mülteci haklarını savunan Uluslararası Mülteci Örgütü Yönetim Kurulunda olduğunu söyleyen dünya starı, “Suriyeli mülteciler için yaptıklarından dolayı Türkiye’ye hayranım. Bu hayran olunacak bir şey. Çünkü Türkiye savaş mültecilerine dünyadaki tüm ülkelerden daha çok kucak açıyor. Bunu yaptıkları için bu ülkeyi takdir ediyorum. Teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Matt Dillon’ın Türkiye için söylediği takdir ve teşekkür cümleleri, salonda alkış tufanının yaşanmasına neden oldu.

 

Siyasetcafe.com 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.