Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, Prenses Diana'nın ölümüyle ilgili öyle bir iddia da bulundu ki…

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, Prenses Diana'nın ölümüyle ilgili öyle bir iddia da bulundu ki…

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous tarafından çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı ve bu iddialar, bütün dünyanın bir anda gündemi haline geldi. İddiaya göre Lady Diana'yı kraliyet ailesi öldürdü.

Prenses Diana, 1997 yılında Paris’te ünlü iş insanı Dodi Al Fayet ile birlikte geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmişti. Bütün dünyayı yasa boğan ölümünün üzerinden tam 23 yıl geçse de Prens Diana popülerliğini koruyor ve “nasıl öldüğü” hakkındaki iddialar hala gündemde.

Kaza sonrasında birçok insan, olayın tam olarak nasıl yaşandığıyla ilgili araştırma yapmış ve yalnızca bir trafik kazası olmadığını ileri sürmüştü.

Hatta o dönemde kraliçenin ve kraliyet ailesinin sessizliği, yaşanan kazayı daha da şüpheli bir hale getirmişti. Günümüzde hala sık sık gündem olan Prenses Diana, insanlar tarafından oldukça araştırılan bir karakter.

Fakat geçtiğimiz günlerde, George Floyd'un öldürülmesinin ardından ABD Başkanı Donald Trump'ı tehdit ederek, tecavüz ile ilgili özel bilgiler yayımlayacağını söyleyen ünlü hacker grubu Anonymous tarafından çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı ve bu iddialar, bütün dünyanın bir anda gündemi haline geldi.

Anonymous, Prenses Diana'nın, Prens Phillip'in insan ticareti işi yaptığını, kayın biraderi Prens Andrew'un cinsel istismar ve tecavüzlerini, eşi Prens Charles'a yakın bir ismin ise kraliyet çalışanı bir erkeğe tecavüz ettiğini bildiğini, her şeyi bir kasete kaydedip saraydaki bir kasaya sakladığını iddia etti.

Bu iddialara göre, Diana öldürüldükten sonra bu kaset, uşağı Burrell'a geçti. Diana'nın kız kardeşi Lady Sarah McCorquodale ile kaseti dinledikten sonra yeniden bir başka kasaya sakladı.

Ortalıkta bir kaset olduğu gerçeğini öğrenen Kraliyet Ailesi, Burrell'a yerini sordu, Burrell ise kasetin kendisinde olmadığını, nerede saklandığını bilmediğini söyledi.

Ama Diana'nın kız kardeşi, kasetlerde saraya ait tecavüz ve insan ticareti ile ilgili bilgiler olduğunu saklamadı. Daha sonra bulunan 30 dakikalık kasette, Prens Charles'a yakın bir kişinin hem Mısır'da hem de İngiltere'deki saraylarda çalışanlara tecavüz ettiği doğrulandı.

Kasetin ortaya çıkmasından sonra o dönem Parlamento üyesi Norman Baker, Prens Charles ve diğerlerinin bu hikâyeyi açıklığa kavuşturması gerektiğini söyledi ama yapılan açıklamalar tatmin edici değildi.

Prenses Diana’nın Kraliyet Ailesi tarafından öldürüldüğü ilk kez bu kadar net bir şekilde ileri sürüldü.

Yıllar önce Prenses Diana hayattayken verdiği bir röportajda, eşinin kendisini öldürmek için bir kaza planladığını söylemiş, Kraliyet Ailesi ise daha sonra tüm bu söylenenleri yalanlamıştı. Bu röportaj Anonymous’un iddiasını kanıtlar nitelikte.

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.