Dünyaca ünlü kola şirketinin içeceklerinden ölü fare çıktı

Dünyaca ünlü kola şirketinin içeceklerinden ölü fare çıktı

Dünyaca ünlü ABD merkezli kola şirketine ait kutuların birinden ölü fare çıktı. Türkiye'de de bir çok yerde satılan kolaların bağlı olduğu şirketten henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Fransa’da yaşayan bir adam, öğle yemeği sırasında içtiği kutu kolada ölü fare olduğunu fark etti. İsmi Damien olarak açıklanan 34 yaşındaki adam hastaneye kaldırıldı.

Üretimine 1800’lü yıllarda başlayan bir kola şirketi, Fransa’da yaşanan ‘ölü fare’ skandalıyla gündeme geldi.

olu-fare.jpg

7 Mart günü, Fransa’nın kuzeyindeki Varne-sur-Seine bölgesinde yaşanan olayda, Damien adlı 34 yaşındaki bir adam, işten çıktıktan sonra pizza ve kola aldı. Yemeğini bitirdikten sonra kolasından son bir yudum almak isteyen Damien, kolanın içinde ölü fare olduğunu fark etti.

Kolanın içinde ölü fareyi gören Damien, bu olayın ardından hemen şirketi aradığını, yaklaşık 1 saat boyunca konuştuktan sonra kendisine 6’lı kolalardan göndermek istediklerini söyledi. Şirket yetkilileri ise kendisine, kola üretimi yapılırken farenin o esnada girme ihtimalinin olduğunu ilettiler.

Kola şirketinin kutuyu incelemek istediğini de ifade eden Damien, kutuyu vermek istemediğini çünkü yaşadıklarının tek kanıtı olduğunu, bu nedenden dolayı kutuyu buzdolabında sakladığını aktardı. Bu olaydan sonra sağlık durumundan endişelendiğini söyleyen Damien, hastanede 21 günlük müşhade altında olduğunu da belirtti. Doktorlar, farenin sıvılarından kaynaklanan rahatsızlıkları ve enfeksiyonları engellemek üzere çalışmalara başladıklarını açıkladı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.