Dünyada bir ilk! Skoda, Türkiye'deki tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdi

Dünyada bir ilk! Skoda, Türkiye'deki tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdi

Yılbaşı öncesi verdiği ikramiyeyle çalışanlarına yüzbinlerce lira kazandırdı. Dünyanın önemli otomotiv üreticilerinden Skoda’dan çalışanlarına büyük yılbaşı hediyesi geldi. Firma, Türkiye’deki tüm çalışanlarına tam 25 maaş tutarında ikramiye verdi.

Dünyanın önemli otomotiv üreticilerinden Skoda’dan çalışanlarına büyük yılbaşı hediyesi geldi. Firma Türkiye’deki tüm çalışanlarına tam 25 maaş ikramiye verdi. Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci haberi sosyal medya hesabından “Yok böyle işveren” cümleleriyle duyurdu.

Özpeynirci’nin paylaşımına göre, Skoda'nın Türkiye distribütörü Ahmet Yüce tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdi. Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce haberi doğrulurken ortağı Doğuş Grubu Grubu Başkanı Ferit Faik Sahenk'e de teşekkür etti.

Çalışanlarının kendileri için her zaman çok önemli olduğunu söyleyen Ahmet Yüce, "Biz onlar sayesinde varız. O yüzden her zaman her zorlukta yanlarındayız" dedi.

 

EN AZ 137 BİN 500 TL!

 

İkramiye ödenen işçilerin asgari ücret aldığı bile düşünülse 25 maaş ikramiye 5500 liralık asgari ücretle tam 137 bin 500 lira yapıyor.

 

PANDEMİDE ‘KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIM’ DEMİŞTİ

 

Ahmet Yüce’nin ismi koronavirüs salgını patlak verdiğinde de gündeme gelmişti. Skoda Türkiye distribütörü Yüce, pandemi döneminde "Hiçbir çalışanı işten çıkarmayacağız" açıklamasıyla dikkat çekmişti.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.