Dünyada trend oldu! Erdoğan, Tamam mı, Devam mı?

Dünyada trend oldu! Erdoğan, Tamam mı, Devam mı?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Toplantısında yaptığı açıklamanın ardından sosyal medya yıkıldı. İşte ayrıntılar;

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan, AKP’nin haftalık grup toplantısında “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” ifadesini kullandı.

Tayyip Erdoğan’ın bu açıklaması sonrası çok sayıda Twitter kullanıcısı Erdoğan’a “Tamam” mesajı gönderdi. Twitter'da "T A M A M" etiketine 830 binden fazla tweet atıldı. "T A M A M" etiketi dünya gündeminde de birinci sıraya yükseldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, "Tamam" diyerek tweetler attı.

Sosyal medyada ünlü isimler de "Tamam" tepkisine katılarak tweetler atarak tepki gösterdi. Ayrıca The Guardian gazetesi ve yabancı muhabirler de dünya sıralamasına giren "TAMAM" tepkisinin nedenini ve gerekçesini okuyucularına aktardı.

Öte yandan bu tepkilere karşı sosyal medyada "ERDOĞANileDEVAM" etiketiyle yeni bir çalışma başlatıldı. Bu tweet altında da 20 binden fazla paylaşım yapıldı.

tweet-003.jpg

İşte o paylaşımlardan bazıları:

gorsel2-005.jpggorsel3-008.jpggorsel4-005.jpggorsel5-003.jpggorsel6-002.jpg

​​​​​​​siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum