Dünyanın en şişmanı olmak istiyor! Hedefi:726 kilo

Dünyanın en şişmanı olmak istiyor! Hedefi:726 kilo

Dünyanın en şişman kadını olmak isteyen Susanne Eman’ın hedefi 726 kiloya çıkabilmek… Nişanlısı, şişmanlık rekoru kırmak isteyen kadını elleriyle besliyor. İşte ilginç haberin ayrıntıları;

Susanne Eman'ın tek amacı dünyanın en şişman kadını olmak... Sağlıklı bir yaşam için kilolarından kurtulmak isteyenlerin aksine, o kırmak istediği rekor kilo hedefine ulaşmak için her gün binlerce kalori alıyor.

0x0-001.jpg

Şişmanlamak için uğraşan Eman, "Amacım bir yılda 45 kilo almaktı ama sadece 22.6 kilo aldım. Şimdi 45 kiloya ulaşmak için çabalayacağım" dedi.

0x0-002.jpg

Eman, şu an 340 kilonun üstünde ama bu sayı onun için henüz yeterli değil.

Eman’ın rutin bir günününde bir düzine yumurta ve bir paket pastırma yediğini söyleyen Parker Clack, şef olduğu için nişanlısının yiyeceği her şeyi o hazırlıyor.

0x0-004.jpg

Susanne Eman, "Gün içerisinde aldığım kalori miktarı değişiyor, bu moduma göre farklılık gösteriyor. Çünkü bazı günler diğerlerine göre daha sağlıklı yiyecekler oluyor." şeklinde açıklamada bulunuyor.

0x0-007.jpg

Az kalorili yiyecekler yediğinde 20 bin kalori alan Eman, daha fazla kalorili yiyeceklere yöneldiğinde ise 40-50 bin kalori aldığını söylüyor.

0x0-005.jpg

Kiloları yüzünden uzun mesafe yürüyemen Eman, tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kalıyor.

0x0-008.jpg

Nişanlısının da desteklediği kadın, tüm zorluklara rağmen halinden memnun ve mutlu olduğunu söylüyor. Eman, dünyanın en şişman insanı rekorunu kırma yolculuğuna devam ediyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum