Ecevit'in yanındaki komutanın şok ölümü!

Ecevit'in yanındaki komutanın şok ölümü!

DSP Genel Başkanı Masum Türker'den flaş iddialar: Beyaz Saray dönüşü 'Hükümetin işi bitti' raporu hazırlayan komutan kısa sürede bitkisel hayata girip öldü!

DSP Genel Başkanı Masum Türker Sky 360’da katıldığı Kayda Geçsin programında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ana-Sol-M’nin iktidardan gidişine ilişkin önemli bilgiler veren Türker ABD’nin 2002 değişimde büyük rolü olduğunu ve Ak Parti’yi getiren süreci Amerika’nın başlattığını söyledi.


IRAK İŞGALİNİ REDDETTİ, ABD SİLDİ 


Türker dönemin Başbakanı ve DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit’in siyaseten sonunu getiren gelişmelerin Beyaz Saray’da yaşandığını şöyle anlattı: 2001’de Bush’la bir toplantı için Beyaz Saray’a gidildi. Kemal Derviş, biz ve Ecevit’e danışmanlık eden Korgeneral Yaşar Turgutoradaydı. Bush burada Irak’ın işgal edileceğini ve Türkiye’den destek istediklerini söyledi. Ecevit bunu kabul etmedi. Ve iktidarımızın sonu burada geldi.

HALKIMIZ HASSASİYET GÖSTERİR

Ecevit Bush’a “Irak’takiler her şeyden önce insan, ayrıca Müslüman. Bizim halkımız da Müslüman. Buna karşı hassasiyet gösterirler. Biz böyle bir şeye girişemeyiz” dedi. 

HÜKÜMETİN İŞİ BİTTİ DİYEN KOMUTAN BİTKİSEL HAYATA GİRİP ÖLDÜ!

Ecevit bu cevabı verince Bush Ecevit’le konuşmasını keserek Kemal Derviş’le konuşmaya onu muhatap almaya başladı. Ve Ecevit’le konuşmadı. Buradan döndüğümüzde o Korgeneral’e üstü Tümgeneral Yaşar Bulak’a rapor verdi. “Hükümetin işi bitti” diye. Ve bu rapordan kısa bir süre sonra bu korgeneral bitkisel hayata girdi ve hayatını kaybetti. İlginç değil mi?

HÜKÜMETİN GİDİŞİ

İşte hükümetin aslında dik duruşu iktidarı kaybetmesiyle sonuçlandı. Amerika görüşmesi sonrasında RTÜK yasası ve Ecevit’le ilgili hastalık propagandaları başladı. Erken seçim söylemi de başladı. 

MECLİSİ BASACAKLARDI

Biz önce Erken seçime hayır oyu kullandık. Ama sonrasında erken seçime gittik. Çünkü “Meclisi basacaklar” dedi Ecevit. Bunun hazırlıkları yapılmıştı. Hatta Sayın Derviş görevi devrederken “Şükürler olsun bu değişimi demokratik yolla yaptık” demiştir. Kayıtlarda vardır bu. Bu ne demek?

BİZDEN SONRA ERDOĞAN DAVET EDİLDİ

Bizim ABD görüşmemizden sonra aynı zamanlarda sayın Gül ve sayın Erdoğan ABD’ye davet edildi ve Kemal Derviş de konuşmacıydı. Derviş orada “Biz bir çok destek verdik. Bu konuda sayın Erdoğan’ın desteklerini de bekliyoruz vs.” gibi şeyler söylüyor. Daha Ak Parti iktidara gelmeden. Sanki sinyal verir gibi.

Ve hükümetimizin görevi bu şekilde son bulmuş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.