Eczacıbaşı Holding'ten 'Bülent Eczacıbaşı şantiye bastı' iddiasına açıklama!

Eczacıbaşı Holding'ten 'Bülent Eczacıbaşı şantiye bastı' iddiasına açıklama!

Eczacıbaşı Holding, bugün medyada yer alan 'Bülent Eczacıbaşı şantiye bastı' iddiasına ilişkin bir açıklama yayınladı.

Eczacıbaşı Ailesi, Bodrum'da halk plajını özel plaj haline getirme, plaja giden kamu yolunu demir kapıyla engelleyip, halkın kullanımına açık olması gereken alanı vatandaşların girişine kapatma, kaçak iskele ve yine kendi arazileri içindeki 10’a yakın kaçak yapıyla gündeme gelmiş, söz konusu imar teşebbüsleri üzerine Bodrumlular tarafından hem Bodrum Belediyesi’ne hem de CİMER’e haklarında suç duyurusunda bulunulan Eczacıbaşı Ailesi konuya dair “İmar affı başvurusunda bulunduk” açıklaması yapmıştı.

 

ŞANTİYEYİ BASTI


Bu gelişmelerin ardından, geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediyesi tarafından sahili kapatan duvarı yıkılan Eczacıbaşı bu kez de komşu şantiyeleri silahlı adamları ile bastı.

 

İDDİALARA YANIT GELDİ

 

Çıkan iddiaların ardından Eczacıbaşı Holding bir açıklama yayınladı. Açıklamada iddiaların gerçekleri yansıtmadığı söylendi.

Açıklamada; ''Söz konusu olayda, Bodrum’daki kendi arazisine ulaşmak için tek yol olan ve kamu mülkiyetinde bulunan araziden geçmek isteyen Bülent Eczacıbaşı, bölgede ruhsatsız olarak yapılan inşaatın görevlileri tarafından “burası özel arazi” denilerek engellenmek istenmiş ve bu nedenle tartışma yaşanmıştır. Konuya ilişkin adli süreç devam etmektedir.'' denildi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.