Eczacıbaşı siber güvenlik önlemi almaya hazırlanıyor !

Eczacıbaşı siber güvenlik önlemi almaya hazırlanıyor !

2011 yılında siber güvenliğin sağlanması için Biznet'e yatırım yapan Faruk Eczacıbaşı, çoğunluk hissesini satın almıştı. Şimdi ise şirketin tamamını satın almaya hazırlanıyor.

Siber güvenlik alanında Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından olan Biznet’in hisselerinin tamamını Faruk Eczacıbaşı alıyor. Daha önce de FVD İleri Teknoloji Yatırımları AŞ aracılığı şirketin çoğunluk hissesine sahip olan Eczacıbaşı, diğer hisseleri de Mayıs ayı itibariyle şirketin kurucu ortakları Neşe Sayarı, Onur Arıkan ve Haluk Aydın’dan devralacak.

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye listesine üç kez girmeyi başaran Biznet Bilişim, kurulduğu 2000 yılından beri siber güvenlik alanlarında projelendirme, danışmanlık ve denetim hizmetleri veriyor.

Türkiye’nin en kapsamlı BT güvenlik ürün ve hizmet portföylerinden birine sahip olan Biznet Bilişim, Ar-Ge yatırımları ile ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Platformu ve Zafiyet Yönetimi Platformu gibi özgün ve yenilikçi yazılımlar geliştiriyor. Payment Card Industry Security Standards Council (PCI SSC) çatısı altında Approved Scanning Vendor (ASV) ve Qualified Security Assessor (QSA) sertifikalarına sahip olmasının yanında PCI DSS denetimleri yapmaya yetkili ilk Türk firması olarak da biliniyor.

siyasetcafe.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.