EDHO izleyicilerini sevindiren gelişme: Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi geliyor!

EDHO izleyicilerini sevindiren gelişme: Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi geliyor!

Ekranlara veda eden EDHO dizisi izleyicileri için yeni bir dizi haberi sevinçle karşılandı. Oktay Kaynarca'nın tekrar ATV ile anlaştığı ve yeni dizinin hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”  ( EDHO) dizisinin sona ermesinin ardından yeniden atv’yle anlaştığı bildirilen  Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Kaynarca'nın yeni dizisi için geri sayım başladı.

 

edho-001.JPG

 

ATV'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonu ekrana getirilmeden final yapması hayranlarından büyük tepki toplamıştı. EDHO'nun dijital bir platformda yayın hayatına başlayacağı iddia edilirken, Oktay Kaynarca'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi.

 

edho1-001.JPG

 

Birsen Altundaş'ın haberine göre, yeni dizisiyle Atv ekranlarına geri dönen Oktay Kaynarca, eylül ortasında seyirciyle buluşacak. Dizi bir aile hikayesini konu alıyor. Onur Tan’ın genel yönetmenliğini yapacağı diziyi Alican Yaraş ve Yusuf Reha Alp yazıyor.

 

edho2-001.JPG

 

Oyuncu kadrosu için titiz bir çalışmanın yürütüldüğü dizi aksiyon seven ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisinin beklentisini de karşılayacak şekilde tasarlandı. Yakında oyuncu kadrosu da netleşecek olan dizi aynı zamanda gündemi de takip edecek.

 

 

edho3-001.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.