Edirne'de akıl almaz fuhuş yöntemi

Edirne'de akıl almaz fuhuş yöntemi

Edirne'de internet haber sitesi sahibi K.Y, fuhuşa aracılık ederek gizli kamera görüntüleriyle şantaj yaptığı iddiasıyla gözaltına aldı.

Edirne'de fuhşa aracılık ederek gizli kamera görüntüleriyle şantaj yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, İ.Y'nin şikayeti üzerine internet haber sitesi sahibi K.Y'yi gözaltına aldı.

Şüphelinin ev ve iş yerinde bulunan dijital materyallerde yapılan incelemede, kentteki bazı iş adamlarının uygunsuz görüntülerinin gizlice çekildiği tespit edildi.

 

ZANLI TUTUKLANDI

 

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen K.Y, "özel hayatın gizliliğini ihlal", "şantaj" ve "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme" suçlarından tutuklandı.

Soruşturmayı genişleten polis ekipleri K.Y'nin şikayeti üzerine İ.Y, B.D ve eşi J.B.D'yi de gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye gönderilen şüphelilerden B.D ile eşi J.B.D tutuklandı, İ.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

GÖRÜNTÜLÜ FUHUŞ YÖNTEMİ

Sanıkların geliştirdiği fuhuş yöntemine göre, Fuhuşa sevk ettikleri kadınları, tespit ettikleri iş adamları ile buluşturarak gizli kamera ile görüntülerini almak suretiyle şantaj yaptılar. Şüpheliler, iş adamlarına önce kadın temin edip, sonra fuhuş için zorladıkları kadınları iş adamları ile buluşturdular.

 

ank-008.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.