Edirnekapı Mezarlığı'nda eşcinsel klip iddiası!

Edirnekapı Mezarlığı'nda eşcinsel klip iddiası!

İBB Mezarlıklar Müdürlüğü yönetimi ve sorumluluğu altında olan Edirnekapı Mezarlığı'nda eşcinsel bir modelin çekim yaptığı iddiası olay yarattı. Görüntüler sosyal medyada yayılınca büyük tepki topladı.

Sosyal medya da yayınlanan bir klip izleyenleri ayağa kaldırdı. Bu kaydın izinsiz ya da izin alınarak mı yapıldığı tartışma konusu oldu.
 

 

ŞAHSIN AMACI NE?

İstanbul Edirnekapı Mezarlığı'nda çekildiği iddia edilen görüntülerde eşcinsel şahsın, cinselliği öne çıkararak Osmanlı devrinden kalma kabirler üzerinde yürümesi ve bunu klipleştirerek sosyal medyada alenen yayınlaması, şahsın amacının provakasyon olduğu yönünde yorumlar yapılmasına neden oldu. Eşcinsel şahsın kabristan ziyaretine ve adabına uymayan hareketler sergilediği görüntüleri yayınlaması sonrası şahsın amacı sorgulandı.

NEDEN OSMANLI DÖNEMİ KABİRLERİNİ HEDEF ALDI?

Eşcinsel şahsın videoyu kaydettiği kabristanda mezar taşlarına ve kendisine odak oluşturarak sergilediği hareketlerde özellikle Osmanlı döneminde kalma mezarları seçmesi dikkatlerden kaçmadı.

BEBEK MEZARLARININ ÜZERİNDE YÜRÜDÜ

Videoda eşcinsel şahsın özellikle bebek kabirleri üzerinde yürümesi ve ekrana getirmesi 'Kabalizm'  ve 'Satanizm' inançlarına ve ayinlerine bir göndermede bulunduğu yorumlarına neden oldu.

İBB MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Skandal sonrasında herkesin aklına İBB'ye bağlı Mezarlıklar Müdürlüğü geldi. Klibin çekilmesine İBB'nin izin verip vermediği merak konusu oldu. Yetkili kurum olan İBB Mezarlıklar Müdürlüğü'nden henüz bir açıklama yapılmış değil.

 

AK PARTİLİ ESKİ VEKİL ŞEVKİ YILMAZ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

AKP 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ateş püskürdü. Yılmaz: Görmüyor musunuz? Domuzların bile reddettiği bu LGBT ahlaksızlığı artık sınır tanımıyor! Ecdadımızı kabirlerinde rahat bırakın! Bu alçak klibi çekenleri ve yandaşlarını Allah’ın Kahhar esmasına havale ediyoruz! Adli makamlar neredesiniz?" dedi.

 

model.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN!

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum