Efsane başkan Tuncay Mutluer'e büyük ilgi

Efsane başkan Tuncay Mutluer'e büyük ilgi

Vatan Partisi Belediye Başkan adayı ve eski Kars Belediye Başkanı Tuncay Mutluer gittiği her yerde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanıyor.

MHP'den Belediye başkanlığı yatığı dönemde icraatları ve dürüstlüğü ile Karslıların sevgisini kazanan Tuncay Mutluer gelecek seçimler için Vatan Partisi Belediye Başkan adayı oldu.

Tuncay Mutluer Kars’ın partiler üstü sevilen bir isimlerinden birisi. Kars Belediye başkanlığı dönemindeki çalışmalarını taktir ile hatırlayan Karslıların ‘Efsane Başkan’ dedikleri Tuncay Mutluer’e yoğun ilgi gösteriyor.

Kars seçim çalışmalarının yoğun geçtiği noktalardan biri. Vatan Partisi'nin iddialı Kars Belediye Başkan adayı Tuncay Mutluer, İyi Parti Belediye başkan adayını ziyaret etti.

Vatan Partisi’nin Kars Belediye Başkan adayı Tuncay Mutluer daha önce kendisini ziyaret eden İyi Parti Kars Belediye Başkan adayı Settar Kaya ile bir araya geldi. Ziyarette keyifli dakikalar yaşandı.

Mutluer, Karslılar tarafından sevilip sayılan bir isim. Gittiği her noktada güler yüzle karşılaşan Mutluer'in diğer bir adresi Küçük Sanayi sitesi Başkanlığı oldu.

Sanayi Sitesi Başkanı Namık Acar, görüşmede sorunlarını anlattı. Belediye başkanlığı döneminde sorunlara çözüm üreten Mutluer'den beklenti büyük. Kars'ı çok iyi bilen Mutluer, kazandığı takdirde esnaf için gerekli olan tüm girişimleri yapacağını söyledi.

SİYASETCAFE.COM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.