Eğitim için söylediler

Eğitim için söylediler

Müzik eğitimi alan öğrencileri desteklemek amacıyla düzenlenen ‘Müzik Seni Seçti 1’ konseri bir çok ünlü Türk sanat müziği sanatçısını bir araya getirdi. Geceden elde edilen gelir Türk Eğitim Vakfı bünyesinde bulunan fona aktarıldı.

52 yıldır başarılı ve maddi olanakları sınırlı öğrencilere burs vererek Türkiye’ye ve insanlığa katkı sağlayacak öncü gençlerin yetişmesini destekleyen Türk Eğitim Vakfı (TEV), bu amaç doğrultusunda etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu çerçevede yükseköğrenim kurumlarında müzik eğitimi gören öğrencilere burs desteği sağlayabilmek amacıyla geçtiğimiz akşam Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda özel bir konser düzenlendi.  

 

 

‘Müzik Seni Seçti 1’ adını taşıyan Türk sanat müziği konserinde, birbirinden kıymetli Türk sanat müziği sanatçıları Ayşe Taş, Cemile Karabulut, Coşkun Açıkgöz, Çiğdem Gürdal, Hasan Eylen, Kadri Şarman, Nazlı Kanaat, Seçil Ak Kutlu, Suat Yıldırım ve Turgut Karadeniz’in sahne aldı. Konserden elde edilen gelirin tamamı, Türk Eğitim Vakfı bünyesinde bulunan “Müzik Burs Fonu”na aktarıldı.

 

 

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Türk Eğitim Vakfı Ankara Şube Yürütme Kurulu Başkanı Ömer Turna, “Duyarlı ve sorumluluk sahibi 10 hayırsever Türk sanat müziği sanatçısı bir araya gelerek, geleceğin sanatçılarını yetiştirmek amacıyla Müzik Seni Seçti 1 adlı konserde gönüllü olarak sahne alacak. Konserden elde edilen gelirin tamamı Türk Eğitim Vakfı bünyesinde kurulan Müzik Burs Fonu’na aktarılacak. Sanatçılarımızın bu örnek davranışı bizler için de hayır yapma konusunda ilham kaynağı olacak” dedi.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.