Ekrem İmamoğlu’na destek vermeyen sanatçıları linçe başladılar

Ekrem İmamoğlu’na destek vermeyen sanatçıları linçe başladılar

En yakın “elemanı” Murat Ongun’u başdanışmanı yapan Ekrem İmamoğlu’na “açık” desteğiyle bilinen Soner Yalçın’ın Odatv’sinden destek vermeyen sanatçılara linç kampanyası.

Bazı ünlü isimler YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesi kararı sonrası 'Her şey çok güzel olacak' sloganıyla Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları attılar. Destek verenler olduğu gibi, destek vermeyen sanatçılar da eleştirilerin hedefi oldu.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, YSK’nın kararının ardından "Artık sanatçısı da, iş insanı da, işçisi de, öğretmeni de, memuru da konuşacak, herkes konuşacak!"dedi, birçok ünlüden destek geldi.

Sanat camiasından onlarca isim YSK'nın kararına tepki gösterdi. Kararın ardından başlayan tepkiler sabah saatlerinde de devam etti. YSK'nın kararına tepki gösterenler arasında; Tarkan, Cem Yılmaz, Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan, Cem Davran, Yalın, Mehmet Günsür, Hakan Taşıyan, Levent Üzümcü, Berna Laçin,Orhan Aydın, Aylin Aslım, Sıla Gençoğlu, Fazıl Say gibi isimler yer aldı.

İmamoğlu'na desteklerini açıkça belli etmeyen ünlüler ise bazı haber siteleri tarafından eleştiri oklarının hedefi oldu.

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK BİLE DİYEMEYENLER DE VAR"

Ekrem İmamoğlu’na açık desteği ile bilinen Soner Yalçın’ın Odatv’sinde, yayınlanan haberde Kıvanç Tatlıtuğ, Acun, Mazhar Alanson, Seda Sayan, Hülya Avşar, Oktay Kaynarca, Beyaz ve Mustafa Sandal gibi ünlülerin adını vererek 'Her şey çok güzel olacak bile diyemediklerini' ifade ederek, sanat dünyasında adeta bir linç kamyanyasının da fitilini ateşledi.

sanatci.png

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.