Ekrem İmamoğlu'nu kızdıracak bomba anket! İşte sonuçlar

Ekrem İmamoğlu'nu kızdıracak bomba anket! İşte sonuçlar

Araştırma şirketi Areda Survey, İSKİ yönetiminin Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi atık su arıtma projesini iptal eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için bir anket çalışması yaptı.

Ekrem İmamoğlu'nu şoke eden anket! İşte bomba sonuçlar
Araştırma şirketi Areda Survey, İSKİ yönetiminin atık su arıtma tesisi projesini "gereksiz" ve "çevreye zarar verdiği" safsatasıyla iptal eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu hamlesiyle ilgili olarak bir araştırma yaptı.

Halk İmamoğlu'nun hamlesini haksız buldu.

Araştırma şirketi Areda Survey, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 'İleri Biyolojik Atık Su Arıtma' projesini iptal ederek 'temel atmama töreni' düzenlemesiyle ilgili olarak bir kamuoyu araştırması yaptı.

 

1100 KATILIMCI OY VERDİ

 

İSKİ yönetiminin Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi atık su arıtma projesini iptal eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, skandal karar sonrasında 'temel atmama' töreni düzenlendi.

Araştırma şirketi Areda Survey, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 'İleri Biyolojik Atık Su Arıtma' projesini iptal ederek 'temel atmama töreni' düzenlemesini nasıl değerlendirdiniz?' sorusunu katılımcılara yöneltildi.

1100 katılımcının yüzde 36,8’i doğru, yüzde 52,9 u yanlış, yüzde 10,4’ü de fikrim yok cevabını verdiği ifade edildi.

 

İMAMOĞLU HAKSIZ BULUNDU

 

'İleri Biyolojik Atık Su Arıtma' projesinin gereksiz olduğu gerekçesiyle iptalini nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna ise yüzde 35,0 doğru, yüzde 53,1’i yanlış, yüzde 11,9 fikrim yok yanıtının verildiği paylaşıldı.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.