Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Necati Özkan: 6'lı masa kaybedebilir

Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Necati Özkan: 6'lı masa kaybedebilir

Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanya direktörlüğünü yapan siyasi danışmanı Necati Özkan, iktidarın seçimi kazanmaya yakın taraf olduğunu açıkladı.

İYİ Parti ile CHP arasındaki adaylık kavgalarında tansiyon düşmüyor. CHP Gençlik Kolları, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını 4 Şubat'ta açıklayacağını ima eden bir paylaşım yaptı. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Meral Akşener'den aldığı gazla Anadolu'da adaylık turuna çıktı.

Yaşananların gölgesinde, İmamoğlu'nun seçim kampanya direktörlüğünü yapan siyasi danışmanı Necati Özkan, kaleme aldığı yazıda, iktidarın seçimi kazanmaya yakın taraf olduğunu açıkladı.

Söz konusu çıkış, İmamoğlu'nun adaylık konusunda teslim olmadığını ve Kılıçdaroğlu'na karşı, "Sen kazanamazsın" mesajıyla lobi faaliyetlerini yürüttüğüne yorumlandı.

 

"İKTİDAR SEÇİMİ KAZANMAYA YAKIN TARAF"

 

Özkan ilgili yazısında, "Bugün geldiğimiz noktada iktidarın kazanmış olduğunu söyleyemeyiz, ama aradaki farkı büyük ölçüde kapattığını ve kazanmaya yaklaştığını söyleyebiliriz. Bundan sonra muhalefetin asla ve asla hata yapmaması lazım. Asla zamanı boşa harcamaması lazım." ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.