Ekrem İmamoğlu'nun trollerinden Kemal Kılıçdaroğlu'na 'aday olma' linçi

Ekrem İmamoğlu'nun trollerinden Kemal Kılıçdaroğlu'na 'aday olma' linçi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun trolleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tweetlerinin altında 'aday olma' linçi başlattı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, tartışma çıkaran Karadeniz turunun ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda bir saatlik görüşme yaptığı ve bu görüşmede CHP liderinin İmamoğlu'na İBB Sözcüsü Murat Ongun'u görevden alma talimatı verdiği basına yansımıştı.

O gün bugündür Kılıçdaroğlu’nun talimatının aksine ekranlar karşısına çıkmaya devam eden Murat Ongun, seçime 100 gün kala resmen Kılıçdaroğlu’na karşı operasyona girişti.

 

RAHAT DURMUYOR

 

İmamoğlu’nun sözde pasife aldığı Murat Ongun rahat durmuyor. 6’lı masanın aday belirleme sürecinde Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan’ın talimatıya Kemal Kılıçdaroğlu’na dönük linç kampanyası başlatan Ongun, emrindeki trollerle CHP liderinin her tweetinin altına “aday olma” linçi başlattı.

 

AKŞENER ETKİSİ

 

Bu linç kampanyasında Kılıçdaroğlu’na rağmen Ekrem İmamoğlu’nun aday olmasını isteyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de etkisi olduğu iddia ediliyor.

 

İşte o tweetler:

 

a-020.JPGaa-004.JPGaaa-011.JPGaaaa-011.JPG


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.