Elçiliği inceleyen güvenlik birimlerinden flaş açıklama! Cemal Kaşıkçı öldürüldü

Elçiliği inceleyen güvenlik birimlerinden flaş açıklama! Cemal Kaşıkçı öldürüldü

Son Dakika… Suudi Arabistan Konsolosluğunda dün geceden beri incelemelerde bulunan güvenlik kaynakları Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürdüğünü ifade etti. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Suudi Arabistan Konsolosluğu’na girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınmayan ve iki haftadır aranan Cemal Kaşıkçı’nın öldürüldüğü kaydedildi.

Gazeteci – Yazar Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması olayını araştıran güvenlik yetkililerinin ilk izlenimine göre, Kaşıkçı'nın öldürüldüğüne dair emareler var.

‘ÖLDÜRÜLDÜ EMARELERİ VAR’

İstanbul Suudi Arabistan Başkonsolosluğunu inceleyen güvenlik yetkililerinden yeni açıklama geldi. Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması olayını araştıran güvenlik yetkililerinin ilk izlenimine göre, Kaşıkçı'nın öldürüldüğüne dair emareler var.

9 SAAT SÜREN ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİ

Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda, 10 Türk polis ve bir savcıdan oluşan Türk heyeti, 9 saat süren bir inceleme gerçekleştirmişti. Ortak heyette yer alan Suudi yetkililer de konsoloslukta bulundu.

"TOPRAK NUMUNESİ ALINDI"

Reuters'a konuşan üst düzey bir Türk yetkili, "Konsoloslukta arama ve inceleme yapan Türk polisi ve ekibi ihtiyaç duyulan ve delil olduğu düşünülen bulguları aldı. Konsolosluğun bahçesinden toprak numunesi de alındı” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum