Elektrik faturalarını ödemeyeceğini açıklayan Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti'den şok yanıt!

Elektrik faturalarını ödemeyeceğini açıklayan Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti'den şok yanıt!

Zamlar geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti destek vermedi.

Elektrik faturaları tartışması devam ederken Kemal Kılıçdaroğlu'nun "faturaları ödemeyeceğim" açıklaması gündeme oturdu. Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesine ittifak ortağı İYİ Parti'den ilk yorum geldi. Canlı yayında, "Kılıçdaroğlu gibi faturaları protesto edecek misiniz" sorusuna İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem bakın nasıl yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, zamlar geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklaması İYİ Parti'den karşılık görmedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam yaptığı "Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim." çıkışıyla gündeme oturmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun provokatif açıklaması ile ilgili Millet İttifakı ortağı İYİ Parti'den ilk yorum geldi. Habertürk TV canlı yayınında konuyla ilgili konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, "Ben sayın başkanımı biliyorsam, başkanım kanuna aykırı hiçbir şey kendi de yapmaz, söylemez ve tavsiye etmez. Ödenmesi gereken fatura ödenecektir" dedi.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.