Emekli maaşı alan vatandaşlara müjde! 2 bin 500 lira ek ödeme yapılacak

Emekli maaşı alan vatandaşlara müjde! 2 bin 500 lira ek ödeme yapılacak

Emekli maaşı alan vatandaşlara promosyon kapsamında 2 bin 500 liraya kadar ek ödeme yapılacak. İşte şartlar;

Emekli maaşı alanlara müjde niteliğinde gelişmeler meydana geldi.

Buna göre emekli vatandaşlara bankalar tarafından maaşlarını kendi bankalarını taşıma ve belirli bir süre o bankadan maaş alacaklarına söz veren emeklilere promosyon ödemesi yapılacak.

 

PROMOSYON ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
 

Emekli  vatandaşlar tercih ettikleri bankalar aracılığı ile ek ödemelerini alacaklardır. Emekliler seçilen bankaya ‘3 yıl maaşımı sizden alacağım’ taahhüdünü vererek promosyondan yararlanabileceklerdir.


2 BİN 500 LİRA EK ÖDEME YAPILACAK
 

Türk Ekonomi Bankası tarafından emekli maaşı alan vatandaşlara promosyon kapsamında 2 bin 500 liraya kadar ek ödeme yapılacak.

1927 yılında Kocaeli Halk Bankası T.A.Ş. unvanıyla kurulan ve 1982 yılında Çolakoğlu Grubu tarafından satın alınana kadar yerel bir banka olarak faaliyet gösteren Türk Ekonomi Bankası, Sosyal Güvenlik Kurumu emeklisi olup emekli maaşını TEB bankası aracılığıyla almak isteyen müşterilerine yüksek tutarlarda promosyon ödemesi yapacak.

TEB tarafından maaş taşıma promosyonu olarak bin lirayı bulan ek ödeme yapılacağı ifade edildi. Bunun yanı sıra en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatını verilmesi gerektiği ifade edilirken emekliler TEB’e kazandıracağı her bir emekli için 150 TL toplamda 1500 TL daha ek ödeme alabilecek. Bu bağlamda TEB tarafından emekli maaşı alanlara 2 bin 500 liraya kadar ek ödeme alabilecektir.


  

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.