Emekliye müjde! Hesaplara 8910 TL nakit ödemesi yattı

Emekliye müjde! Hesaplara 8910 TL nakit ödemesi yattı

Nakit ihtiyacı olan emekliler için kamu bankaları, özel bankalar ve katılım bankaları bir kampanya duyurusu yayınlandı.

Nakit ihtiyacı olan emekliler için bir kampanya duyurusu yayınlandı.

Emekli olan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyada 8910 TL ödeme için emeklilerin başvuru yapması gerekiyor.

Ülkemizdeki kamu bankaları özel bankaları ve katılım bankaları üzerinden yapılacak olan bu kampanyalara katılacak olan emeklilerin kendi emekli maaşı hesabı üzerinden başvurusunu yapması gerekiyor. Yapılacak olan başvurular, ihtiyaç kredisi olarak değil, kredili mevduat hesabı olacağı için hesaba artı para olarak yüklenecek.

 

ZİRAAT BANKASI DUYURDU

 

Kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar, 8910 TL ödeme başvurusu için internet bankacılığını ve Ziraat Bankası, mobil uygulamasını kullanabilir. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda hızlı bir şekilde artı, para başvurusunda bulunabilecek, aynı gün içerisinde hesabınıza ödeme yapıp yapmadığını göreceksiniz. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Ziraat Bankası gibi diğer kamu bankaları olan Halkbank ve Vakıfbank üzerinden de emekli maaş almanız durumunda Kredili Mevduat Hesabı başvurusu yaparak, hesabınıza artı para yükleyebilirsiniz. 

 

GARANTİ BANKASI 8910 TL ÖDEME YAPTI

 

Emekli maaşı alan vatandaşlar, Garanti Bankası üzerinden hesapları olması durumunda 8910 TL ödemeleri Garanti Bankası, mobil uygulaması üzerinden başvuru yaparak alabiliyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda 7 gün 24 saat başvuru yapabileceğiniz, Garanti Bankası, ayrıca, müşteri hizmetleri numarası üzerinden ve banka ATM'si üzerinden de sizlere destek oluyor. 

 

DENİZBANK'TA KAMPANYAYA KATILDI

 

Denizbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, hem kredili mevduat hesabı başvurusunu hem de ihtiyaç kredisi başvuru cep telefonları üzerinden mesaj atarak yapabiliyor. Denizbank, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak, 32 80 numarasına gönderebilir. 8910 TL ödeme alarak kredi değil de kredili mevduat hesabı başvurusu yapacak olan kişiler ise en kurtaran hesap başvurusu yapması gerekiyor. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek kurtaran, yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazarak bu mesaj: 32 80 numarasına gönderebilir ve bu şekilde kredili mevduat hesabı, Başvurunuz yapmış olursunuz. 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.