Emin Çapa'dan Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı için yeni iddia: CEO'luk yapmış bir isim

Emin Çapa'dan Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı için yeni iddia: CEO'luk yapmış bir isim

Gazeteci Emin Çapa katıldığı bir canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayının iş dünyasında CEO'luk yapmış biri olduğunu iddia etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusu son günlerin en çok tartışılan konularından biri iken, gazeteci Emin Çapa canlı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

 

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYI BELLİ"


Çapa, geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adayının belli olduğunu söylemiş ve herkes adayın kim olduğunu araştırmaya başlamıştı.

Dün akşam yayımlanan "Sözüm Var"da iddialarını yineleyen Çapa, yeni iddiaları da gündeme getirdi.

Çapa'nın aktardığına göre söz konusu aday; iş dünyasında CEO'luk yapmış ve tanınan bir isim ancak siyasi bir partiyle alakası yok. Bunun yanında ekonomiden anlayan bir isim ancak kamuoyunda çok tanınan bir isim değil.

 

 

AKŞENER VE KARAMOLLAOĞLU İLE DE GÖRÜŞMÜŞ


Bahsedilen ismin Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu ile de görüştürüldüğünü söyleyen Çapa, duyduğu isim karşısında şaşırdığını da sözlerine ekledi.

 

ÖZGÜR DEMİRTAŞ İDDİASI


Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'nun adayının Özgür Demirtaş olduğu iddia edilmişti. Çapa, Özgür Demirtaş ile Kılıçdaroğlu'nun yemek yediği ancak adayın Demirtaş olmadığını da sözlerine ekledi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.