Emine Bulut’u katleden cani Cezaevinde boğazlandı: Layığını buldu!

Emine Bulut’u katleden cani Cezaevinde boğazlandı: Layığını buldu!

Türkiye’yi sarsan Emine Bulut cinayetinde flaş gelişme. Cani eski koca Fedai Varan cezaevinde boğazlandı.

10 yaşındaki kızının önünde Emine Bulut’u katleden eski kocası Fedai Varan cezaevinde boğazından bıçaklandığı ve ağır yaralandığı iddia ediliyor.

Türkiye’yi derinden sarsan Emine Bulut cinayetinin ardından üzeri kanlar içinde bindiği taksiciye “hayvan kestim” diyen eski koca Fedai Varan’ın cezaevinde “hayvan gibi boğazlandığı” ifade ediliyor.

CAM BARDAKLA BOĞAZI KESİLDİ

Siyasetcafe.com olarak edindiğimiz bilgiye göre Serik eski Ülkü Ocakları başkanı M. Kürşat Karakoyun’un yakın adamı olarak bilinen Bekir A., Antalya Cezaevi’nden sevkle Kırıkkale Cezaevi’ne gittiğinde koğuş dağıtımı beklerken tecritte dün akşam 20.00 civarında tahliyesine 5 ay kalmasına rağmen cam bardakla Emine Bulut’un cani katil kocasının boğazını kestiği ve Fedai Baran’ı ağır yaraladığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

EMİNE BULUT'UN KATİLİ FEDAİ VARAN'IN İLK İFADESİ

Fedai Varan yaşanan olayın ardından Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı. Emine Bulut’u 10 yaşındaki kızının önünde canice katleden Fedai Varan’ın ilk ifadesi şok etmiş ve "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum" demişti. Fedai Varan’ın Türkiye’yi sarsan cinayetin ardından bindiği taksiciye üstündeki kanları göstererek “hayvan kestim” dediği basında yer almıştı.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.