Emine Erdoğan'dan Yeşil Vatan çağrısı

Emine Erdoğan'dan Yeşil Vatan çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan "Yeşil Vatan' için el birliğiyle yurdun dört bir yanında yepyeni fidanlar yeşertelim" çağrısı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye’nin güney şeridinde art arda meydana gelen orman yangınlarına dikkat çekerek “Yeşil Vatan için el birliğiyle yurdun dört bir yanında yepyeni fidanlar yeşertelim” dedi. Erdoğan, Orman Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan bağış kampanyasına destek istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından bir dizi mesaj paylaşarak; Orman Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Geleceğe Nefes” yardım kampanyasına destek istedi. Erdoğan, şu mesajları verdi:

“Doğada yaşanan her felaket, sayısını asla kestiremeyeceğimiz kadar canın kaybına neden oluyor. Yurdumuzun dört bir yanında çıkan orman yangınları ve yaşanan kayıplar için duyduğumuz acı tarifsiz... Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara şifa diliyorum.

"Şimdi gelin, bu yarayı sarmak için hep birlikte gayret edelim. Yangında yok olan bölgelerde ağaçlandırma ve rehabilitasyon çalışmaları devam ederken Yeşil Vatan için elbirliğiyle yurdun dört bir yanında yepyeni fidanlar yeşertelim.Yangın söndürme çalışmalarını büyük bir mücadele ile yürüten kurumlarımıza ve gönüllülere şükranlarımı sunuyorum. Allah’tan vatanımızı her türlü afetten korumasını niyaz ediyorum.”

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.