Emmy’e Türkiye’den aday gösterildi

Emmy’e Türkiye’den aday gösterildi

Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından, ABD dışında yayınlanan televizyon programlarına verilen Uluslararası Emmy Ödülleri için 2019 adayları açıklandı.Türk menşeyli müzik yetenek yarışması The Remix, 2019 Emmy Ödülleri'ne aday gösterildi.

Portföyünde bulunan dizi ve yarışma programı formatlarının dünyanın çeşitli ülkelerindeki televizyon kanallarına ulaştıran Global Agency firmasının popüler müzik yetenek gösterisi The Remix, 2019 Uluslararası Emmy Ödülleri'nde aday olarak açıklandı.  

 

Kazananlar, 25 Kasım akşamı New York’ta düzenlenecek olan Uluslararası Emmy Gala'sında duyurulacak.

 

Global Agency’nin Kurucusu ve CEO'su İzzet Pinto, “Emmy adayı olduğumuz için son derece heyecanlıyız. Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmek bizim için gurur verici… Bundan yıllar önce Cannes’da sektörü buluşturan bir fuarda, tamamen taslak bir proje olarak tesadüfen denk geldiğimiz ve hemen değerlendirdiğimiz The Remix, bugün birçok ülkede en sevilen formatlardan biri oldu. Formatı aldıktan sonra ilk kez yayınlanması için 4 yıl bekledik. Bugün görüyoruz ki beklediğimize kesinlikle değdi. The Remix'in 2019 Uluslararası Emmy Ödülleri’nden başarıyla döneceğine gönülden inanıyoruz” diye konuştu.

 

Hintli prodüksiyon şirketi tarafından yaratılan ve formatı Global Agency’ye ait olan The Remix; Çin, Güney Afrika, Vietnam, Endonezya ve Nepal dahil 15 ülkeye satıldı. Güney Afrika’da ikinci sezonu yayına hazırlanan The Remix, 2018'de Amazon Prime Original şovu oldu.

 

Amazon Prime Video'nun ilk müzik şovu haline gelen ve dünya çapında 200 ülkede yayınlanan The Remix,  23. Asya TV Ödülleri'nde En İyi Televizyon Formatı Program Ödülünü ve  Yunanistan’da düzenlenen Mediamixx'te de En İyi Eğlence Kategorisinde Altın Şemsiye Ödülünü kazanmıştı.

 

The Remix, DJ'lerin ve şarkıcıların büyük bir para ödülü ve ünlü bir müzik şirketiyle kendi albümlerini yapma şansı için 13 hafta boyunca rekabet ettikleri bir yetenek gösterisi… Ünlü bir şarkıcı ve DJ'den oluşan 16 çift, şarkılarına yeni bir tat katmak için birlikte çalışıyor.  Şarkının ritmini ve formunu koruyarak daha iyi bir hale getirmek için üç gün boyunca hazırlanıyorlar.   

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.