Emniyet müdürünü şehit eden polis: Başka bir komiserle gönül münasebeti yaşadım

Emniyet müdürünü şehit eden polis: Başka bir komiserle gönül münasebeti yaşadım

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'i şehit ettikten sonra yaralı yakalanıp gözaltına alınan Çevik Kuvvet'te görevli polis memuru Nasuh Çulcu tutuklandı.

İfadesi ortaya çıkan Çulcu, başka bir komiserle gönül münasebeti yaşadığını söyledi.

Hakkari Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher’i şehit eden ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan polis memuru Nasuh Çulcu’nun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı.

“BAŞKA BİR KOMİSERLE GÖNÜL İLİŞKİSİ YAŞADIM”

Açığa alınmasının onur ve hasiyetini zedelediğini belirten Çulcu şunları söyledi:

*Ben emniyette görev yapan başka bir komiserle gönül münasebeti yaşadım. Olayın yaşandığı gün gönül münasebeti yaşadığım kişi amirlerime şikayet etti. Müdür Yardımcısı Hasan Cevher beni yanına çağırarak açığa alındığımı söyledi. Bu sırada bende müdüre gönül ilişkisi yaşadığım kişiye herhangi bir rahatsızlık vermediği belirterek, ‘Bu ithamla açığa alınmam onur ve hasiyetimi zedeledi.

*Açığa alınma durumunda mesnetsiz (dayanıksız) olaydan dosyama işlenecek ve haksız bir şekilde bu durumdan kaynaklı memuriyetten emekli olana kadar sıkıntı yaşayacağım.’ dedim. Bu sırada müdür Hasan Cevher de beni ensemden tutarak dışarı sürüklemeye çalıştı.

*Orada bulunan diğer memurlara ‘alın bunu karakola götürün’ diye talimatlarda bulundu. Hiçbir memur müdahale edemedi. Ben de o sırada tek başıma üst kata çıktım. Bir müddet bekledikten sonra başka bir müdür yanıma geldi. O müdürde bana Hasan müdürün kendisini aradığını ve benim açığa alındığımı söyledi. Bende silahımı çekip, müdürüm sen bu olaya karışma dedikten sonra alt kata indim.

BACAĞIMDAN VURDU

*Hasan müdürün yanına tekrar giderek ‘seni de kendimi de öldüreceğim’ dedim. Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher kaçmaya çalıştı. Kaçarken de bana küfürler etti. Bu esnada bende arkasından 3 el ateş ettim. Sonra ben dışarı çıkarken polis memurları bana silah doğrultu.

*Ben de silahımı yere indirip, ‘ben size sıkmayacağım siz sıkacaksanız sıkın’ dedim. Sonra orada bana silah doğrultan bir memur beni bacağımdan vurdu.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.