Emniyet müdürünü şehit eden polisin ilk ifadesi

Emniyet müdürünü şehit eden polisin ilk ifadesi

Rize İl Emniyet müdürünü şehit eden polis memurunun ilk ifadesi ortaya çıktı.

Rize İl Emniyet Müdürü'nü şehit eden polis memurunun ilk ifadesi ortaya çıktı. Trafik polisi Hakkı Sarıcaoğlu'nun, 'Ben neden ne yaptığımı bilmiyorum. Çok şaşkınım. Nasıl Yaptım ben bunu' dediği ortaya çıktı. 

Ne olmuştu?

 

Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nden silah sesleri yükseldi. Edinilen bilgilere göre ise Emniyet Müdürü vuruldu. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi gönderildi.

Alınan bilgilere göre; Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, bir polis memur tarafından silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırıya uğrayan Emniyet Müdür Verdi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan Emniyet Müdürü Altuğ Verdi hayatını kaybederek şehit oldu.

SALDIRGAN YARALI HALDE YAKALANDI

Saldırgan yaralı halde yakalandı ve gözaltında alındı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi şehit eden trafik polisinin İsmail Hakkı Sarıcaoğlu olduğunu ve boynundan vurduğunu açıkladı. Personel Müdürü’nün sol göğsünden ve sırtından, koruma polisinin de bacağından yaralandığını söyledi.

rize-il-emniyet-muduru.jpg

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu an hastanedeler. İnşallah doktorlarımız kurtarmak için çaba gösteriyor. Olayla ilgili derin bir inceleme yapılacak, ayrıntılar incelenecek. Bakan yardımcımız ve emniyet müdürümüz Rize'ye hareket ediyor" diye konuştu.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.