Emniyet paylaştı! Ümit Özdağ'a IŞİD suikasti

Emniyet paylaştı! Ümit Özdağ'a IŞİD suikasti

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, emniyetin kendisine yönelik IŞİD suikasti olabileceği yönünde bir uyarıda bulunduğunu söyledi.

Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sığınmacı sorunu ve selefi terör örgütleri tehlikesine yönelik oluşturduğu gündemle öne çıkan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Özdağ yaptığı açıklamada, kendisine Emniyet kaynaklarından gelen bilgiyi açıkladı. Sosyal medyadaki haber hesaplarından Ajans Muhbir’de yer alan habere göre, Özdağ IŞİD tarafından hedefe konulduğunu açıkladı.

Ümit Özdağ, Emniyet'ten IŞİD tarafından kendisine suikast düzenlenebileceğine dair resmi uyarı aldığını ifade etti.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulunan Özdağ, ‘‘Şimdiye kadar yapılan her provokasyon girişiminin karşısında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Saray rejiminin, FETÖ’cülerin, AK Parti görünümlü FETÖ’cülerin, PKK’lıların, Hüda-Parcıların, Barzanicilerin ortak bir cephe oluşturarak saldırdıklarını görüyoruz: Bir hafta önce Emniyet bir IŞID saldırısı konusunda resmi uyarıda da bulundu. Bu saldırıların hepsini göğüsleyeceğiz. Provokasyon peşinde koşanlar ülkemizi kaosa sürüklemek için çalışan emperyalizmin ajanları ile ahlaksız şuursuzlardır’’ ifadelerini kullandı.

 

cccccccccccccccccc.JPG


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.