Emrah'ın Cimriliği Bu Kez Pes Dedirtti!

Emrah'ın Cimriliği Bu Kez Pes Dedirtti!

İkinci kez baba olmaya hazırlanan ve ve bir konser sırasında tanıştığı hayranından olan oğluna karşı cimriliği ile bilinen Emrah masraf olmaması için ikinci çocuğunu aldırmak istedi.

Milliyet gazetesinin haberine göre İkinci kez baba olmaya hazırlanan ve ve bir konser sırasında tanıştığı hayranından olan oğluna karşı cimriliği ile bilinen Emrah masraf olmaması için ikinci çocuğunu aldırmak istedi.

 

Sevgilisi Sibel Kirer ile geçtiğimiz yıl sessiz sedasız evlenen ve ikinci kez baba olacak olan Emrah iddilara göre hamilelik haberini ilk öğrendiğinde bakım masraflarını yüzünden eşinden bebeği aldırmasını istedi.  Kirer anne olmayı çok istediği için Emrah pes etti.  Emrah ayrıca bakıcı parası vermemek için Göktürk'te hemen yan apartmanda oturan annesi Ayten Hanım'ın yanlarına taşınmasını istedi. Emrah'ın annesine "Evde tek başına yaşıyorsun, benim evime taşın, hem senin evin aidat parasından yırtarız hem de senin evi kiraya verir bu evin masraflarını karşılarız. Bebeğe sen bakarsın, bakıcıya da para vermeyiz" dediği öğrenildi.
 
Emlak zengini olan ve daha önce de Facebook'tan aldığı hisselerden çok kar edince Twitter'dan 5 milyon dolarlık hisse alan Emrah'ın annesine belediye otobüslerine bedava binmesi için 'yaşlılık kartı' çıkarttığı da iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.