Emre Aşık mahkeme kararı ile çocuklarını aldı, Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi

Emre Aşık mahkeme kararı ile çocuklarını aldı, Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi

Emre Aşık mahkeme kararı ile çocuklarını aldı, Yağmur Sarnıç sinir krizi geçirdi.

Fenerbahçeli eski milli futbolcu Emre Aşık, boşanmak üzere olduğu 6 yıllık eşi Yağmur Aşık’a üç çocuğuna şiddet uyguladığı iddiasıyla Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyette bulunup dava açmıştı. Aşık, mahkemeye çocukların darp edilmiş fotoğraflarını delil olarak sunmuştu.

 

yagmur-sarnic.jpg

Tv100’de yayınlanan ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Sabah Sohbeti programında yayınlanan görüntüler adeta kan dondurdu. Görüntülerde Emre Aşık polis ve pedagog eşliğinde çocuklar karga tulumba anne Yağmur Sarnıç’tan alınıp dışarda arabada bekleyen Emre Aşık’a veriliyor. Çocuklarını vermek istemeyen Yağmur Sarnıç ise, sinir krizi geçirdi.

Emre Aşık – Yağmur Sarnıç arasında neler yaşanmıştı

Galatasaray’lı eski milli futbolcu Yağmur Sarnıç ile 2012 yılında muhteşem bir düğünle evlenmişti. 2018 yılında ise magazin gündemi ikilinin olaylı bir şekilde boşanacağı haberleri ile uzun süre meşgul olmuştu. Önce boşanmak istediğini belirten Yağmur Sarnıç eşinden dayak yediğini, sonrasında ise Emre Aşık’ın Fetö’cü olduğunu iddia etmiş, hemen akabinde ise eşine çok kızgın olduğu için yalan söylediğini itiraf etmişti. Sonrasında çift barışacaklarını açıklasa da bu mutlu günler çok sürmemiş, magazine Yağmur Sarnıç’ın başka bir erkek ile sarmaş dolaş bir kulüpte görüntüleri ortaya çıkmıştı. Yinelenen boşanma haberleri beraberinde birçok çirkin diyalogları da getirmişti. Gelen haberlerin yoğunluğu Yağmur Sarnıç’ın sürekli erkek arkadaşları ile birlikte parti ve dans görüntüleri ile dolu olması idi.

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler

Kaynak:Tv100

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.