Emre'den FETÖ itirafı

Emre'den FETÖ itirafı

Medipol Başakşehir’in tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu’ndan çok konuşulacak FETÖ itirafı! İşte haberin ayrıntıları;

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Medipol Başakşehir’in tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu'na 3 maç ceza verdi. 3 maçlık cezanın ardından sosyal medyada Emre Belözoğlu'nun 2015 yılında kullandığı ifadeler paylaşıldı.

Verilen cezanın ardından, sosyal medyada Belözoğlu’nun 2015 yılında Başakşehir’e imza attıktan sonra katıldığı bir programda söyledikleri paylaşıldı.

Emre Belözoğlu, TRT Diyanet'te katıldığı programda maçlardan önce mutlaka abdest aldığını belirterek, "Biz kadere teslim olmuş insanlarız. Her maç öncesi hayırlısını ister, dua ederim. Hiçbir zaman abdestsiz maça çıkmam. Görünen şer bazen hayır olabiliyor. Tam tersi bazen de hayır, şer olabiliyor" demişti.

“O GÜN MAÇTAN ÖNCE ODADA BULUNAN DİĞER ABİLERLE BİRLİKTE DUA ETTİK”

Belözoğlu’nun programda söylediklerinin en dikkat çeken yeri ise şu oldu:

"Mallorca maçı öncesi odada dört oyuncuyuz. İsimlerini söylemeyim. O gün maçtan önce odada bulunan diğer abilerle birlikte dua ettik. Namaz, tesbih işte... O gün maçı 4 golle biz kazandık. Golleri de odanın içindeki 4 kişi attı. O zaman duanın önemini bir kere daha anladık. Allah'a hamd olsun."

Belözoğlu, programda her ne kadar “isimlerini söylemeyim” dese de Mallorca – Galatasaray maçında golleri kimin attığı arşivde kayıtlıydı. 16 Mart 2000 tarihinde oynanan maçta golleri Arif Erdem, Emre Belözoğlu, Hakan Şükür ve Okan Buruk atmıştı.

emre-beloz.jpg

FETÖ FİRARİLERİ

Söz konusu maçta golleri atanlardan Hakan Şükür ve Arif Erdem FETÖ firarisi olarak aranıyor. Okan Buruk hakkında da FETÖ iddiaları gündeme gelmiş, Buruk, Fethullah Gülen’in sohbetine katıldığı anda çekilen fotoğrafla ilgili açıklama yapmıştı. Okan Buruk “O yıllarda 20’li yaşlardaydım. Benim hayatta değer verdiğim en büyük iki şey Türklük ve müslümanlık duygularıdır. Benim devletime ve milletime veremeyeceğim hesabım yok. Her zaman ülkeme bağlı kaldım, alnım ak” demişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.