EMŞAD’dan Polis Haftasında anlamlı destek

EMŞAD’dan Polis Haftasında anlamlı destek

Şehit ve Gazilerin Derneklerinden olan EMŞAD’dan Polis Haftasında anlamlı destek mesajı.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMŞAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gülsen Bal Polis Haftası münasebetiyle siyasetcafe.com'a konuştu.

EMŞAD’ın açılımı Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği şeklinde.

sehit3-004.jpg

Şehit ve gazi ailelerinin kurduğu EMŞAD’ın başkanı olan Gülsen Bal’ın kendisi de bir şehit eşi ve amaçlarının şehit ve gazi aileleri arasında birlik ve yardımlaşma sağlamak ve sorun ve sıkıntıları çözmek, onların yasak haklarını almalarına yardımcı olmak olduğunu ifade ediyor.

sehit2-009.jpg

Sorunlarının çözülmesinde başta Emniyet Teşkilatı yetkilileri olmak üzere bütün devlet görevlilerinin duyarlı davrandığını ve hepsini minnettar olduklarını belirten EMŞAD Başkanı Gülsen Bal Polis Haftası Münasebetiyle yaptığı açıklamasında "174 yıllık mazisi şerefle ve şanla dolu olan Türk Emniyet Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü can-ı gönülden kutluyorum. Böyle bir camianın mensubu olmaktan, böyle bir çatının altında olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Cenabı Hak Emniyet Teşkilatımıza güç ve kuvvet versin, görevi başında olan emniyet mensuplarını muhafazası altına alsın, Şehitlerimize rahmet etsin, Gazilerimize sağlık ve afiyet versin" dedi.

sehit1-009.jpg

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.