En Sevilen Nichole Kidman Filmleri

En Sevilen Nichole Kidman Filmleri

En Sevilen Nichole Kidman Filmleri

Avustralyalı usta oyuncu Nicole Kidman, başta güzelliği akabinde başarıları ile göz doldurmaya devam ediyor. Hawaii doğumlu olan isim, almış olduğu ödüller ile bunu inkar etmiyor. Neticesinde:

  • Romantik ve dram türünde pek çok filmde rol almıştır.
  • Korkudan gerilme birden fazla film dalında boy göstermiştir.

Kırmızı Değirmen

Usta oyuncunun önde gelen filmleri arasında Kırmızı Değirmen’de yerini almıştır. Henüz izlemeyenler başta detaylarını dikkate alabilir ve film izle tercihinde bulunabilir. Buna karşılık:

-Yapım: Orijinal olarak Moulin Rouge şeklinde de anılır. Yönetmen koltuğunda oturan ismin, Baz Luhrmann olduğu ifade edilmiştir. Ve başrol için EwanMcgregor ile anlaşma sağlanmıştır.

-Konusu: Romantik yapımlar arasında boy gösterir. Fahişe olan Satine ile yazar olan Christian arasındaki aşkı konu edinir. Bu imkansız aşkın romantik karelerine eşlik etmeniz sağlanmıştır.

To Die For

Yine ünlü oyuncunun baş rolde yer alan To Die For filmi de büyük ses getirmiştir. Film oyuncunun başarılı performansından dolayı öne çıkmayı başarmıştır. İzlemeyenlere başta eşlik edecek olan detayları ise şöyle:

-Film: Joyce Maynard isimli yazarın romanından esinlenerek çekilmiştir. Filmin yönetmeni olarak Gus Van Sant ismine rastlanıyor. 1995 yılında vizyona giren yapım, ABD merkezlidir.

-Konusu: Kidman filmde başarılı bir işkadınını canlandırıyor. Televizyon sunucusu olmak isteyen Suzanne Stone karakterine hayat vermiştir. Bu uğurda kimseyi tanımayan Stone, engelleri aşmak için çeşitli mücadeleler veriyor. Hatta en yakını olan kocasını dahi karşısına almaktan çekinmiyor.

The Hours

Ünlü oyuncuları bir araya toplayan The Hours filmi, herkesin diline düşmeyi başarmıştır. Gerek oyuncu kadrosu gerekse hikayesi ile büyük ses getirmiştir. Film izle öncesinden merak edilenleri sıralamak gerekirse:

-Yapım: Roman uyarlaması olan film, 14 Mart 2003 tarihinde gösterime girmiştir. Stephen Daldry yönetiminde çekilen film, Oscar ödülleri ile adını duyurmayı başarmıştır. Nicole Kidman haricinde Julianne Moore ve Meryl Streep isimleri de yer almaktadır.

-Konusu: Farklı dönemlerde yaşayan 3 ayrı kadının yaşam öyküsüne yer verilir. Hepsinin farklı mücadelelerine şahitlik edersiniz. En önemlisi de başarılı yazar Virginia Woolf, filme konu edilmiştir.

The Others

Hd film izle imkanları The Others için de sergilenir. Kesintisiz olarak izleyebileceğiniz filme dair tüm merak edilenler sıralanmıştır. Örnek vermek gerekirse:

-Film: Gösterime 28 Aralık 2001 tarihinde giriş yapmıştır. Korku dalında gözler önüne serilen etkili filmler arasında. IMDB üzerinden de 8,4 puana sahip olması ne denli beğeni topladığını kanıtlar nitelikte.

-Konusu: Grace çocukları ile birlikte karanlık bir evde yaşar. Evlerine gelen yardıma muhtaç kişilere iş verir ve para kazanmalarına olanak sağlar. Günlerden bir gün, ev sis içerisinde kalır ve dış dünya ile irtibata kapanır. Bu durum evdeki yabancı insanlarla yaşam mücadelesini mecbur kılar.

Dogville

Ünlü oyuncu kadrosu Dogwille ile gözler önüne serilir. Hd film izle tercihiniz öncesinde gerek oyuncuları gerekse filmin konusunu değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse:

-Yapım: Ortak yapım olarak ifade edilir. Birkaç ülkenin yapımı olan film, 2003 yılından vizyona katılmıştır. Nicole Kidman haricinde, Lauren Bacall ve Chloe Sevigny gibi isimlerin baş rolde yer alması da dikkatlerden kaçmıyor.

-Konusu: Grace adlı güzel bir kadın, mafyadan kaçar ve ıssız bir köye sığınır. Köy halkı önceleri Grace’i korumak için mücadele verse de arkasından tehdit oluşturduğunu ifade eder. Bu durum Grace’in köye karşı mücadele vermesine neden olur.

Pragtical Magic

Fantastik film arayışında olanlar bu yönde seçimini yapabilir. Usta oyuncunun izlenmesi gereken filmleri arasında, Aşkın Büyüsü'de yerini almıştır. İlk etapta filme dair dikkate alınan hususlar şöyle:

-Yapım: 1 saat 44 dakika kadar sürecek olan film, IMDB üzerinden 6,3 puan almıştır. Roman uyarlaması olan yapım, 1998 yılında vizyona giriş yapmıştır. Griffin Dunne tarafından yönetilen filmde başarılı oyuncular mevcut. Bunlar:

  • SandraBullock
  • StockardChanning
  • DianneWiest
  • AidanQuinn

-Konusu: Owens ailesi cadılar listesinde başı çeker. Aileye mensup olan kız kardeşler Sally ve Gillian, anne – babasını kaybeder. Buna karşılık teyzeleri ile büyürler. Günler geçtikçe büyü yeteneklerini fark ederler. Ancak bu yetenek aşık oldukları erkekleri öldürdüğü için tehlikeli sularda yüzdüklerini sonradan anlarlar.

Cold Mountain

Etkili savaş filmleri arasında yerini alan yapımlardan bir tanesidir. Ve mutlaka izlenmesi gerekir. Henüz izlemeyenler için başta filme dair merak edilen hususlar sergilenir. Mesela:

-Film: Tamı tamına 2 saat 34 dakika sürer. Savaş ve romantik film kategorisinde boy gösterir. IMDB üzerinden 7,2 puana sahiptir. ABD yapımı olan film öyküden uyarlamadır.

-Konusu: Amerikan İç Savaşı sonrasında birbirine kavuşmayı bekleyen iki gencin hikayesine yer verilir. Gençler savaş döneminin etkisinde kalır ve çeşitli mücadeleler verir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Nicole Kidman’ın izlenmesi gereken yapımları arasında yerini almıştır. Haricinde Jude Law ve Renee Zellweger gibi ünlü isimlerin de yer alması dikkatlerden kaçmıyor. Klasik bir film olan Soğuk Dağ, sürükleyici hikayesi ile izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Eyes Wide Shut

Bir dönem evli olan Tom Cruise ve Nicole Kidman, filmde baş rolleri paylaşmakta. Bunun için büyük ses getiren ve izlenen yapımlardan bir tanesidir. Başta:

-Yapım: Stanley Kubrick, bu filmi çektikten sonra sektöre veda etmiştir. "Gözleri Tamamen Kapalı 2" filmi, 1999 yılında vizyona katılmıştır. ABD yapımı olarak sergilenir ve 2 saat 39 dakika sürer.

-Konusu: Evlilikleri sıradan bir hale gelen çiftin, farklı cinsel alemlere doğru yönelmesi konu edilmiştir.

Sonuç olarak bu ünlü oyuncunun istediğiniz filmini izlemeye başlayabilirsiniz. full hd film izle eşliğinde hepsine göz atmanız ve tercihte bulunmanız mümkün olacaktır.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.