En yeni evlilik trendleri  'Evlilik Fuarı'nda

En yeni evlilik trendleri 'Evlilik Fuarı'nda

Gelinlikten damatlığa, kına gecesinden saç ve makyaj tasarımına kadar evlilik yoluna girmek isteyenlerin ihtiyacı olan her şey ‘Evlilik Fuarı’nda yer alacak. Venezuela 2019 Miss Turizm Kainat Güzeli Berlis Franquiz de fuarda podyuma çıkacak

Wish More Hotel İstanbul, 15 Aralık 2019 Pazar günü düzenlenecek olan “Evlilik Fuarı” ile düğün organizasyonlarındaki en son trendleri Türkiye’ye taşıyacak.

 

Birbirini seven çiftlerin ömür boyu bir arada olma yolunda atacakları adımlara destek olmak adına düzenlenen ve düğün organizasyonlarına dair her detayın düşünüldüğü etkinliğe katılım ise ücretsiz olacak.

 

Unutulmaz aşk hikâyelerini eşsiz bir düğünle taçlandırmak isteyen çiftler, fuar kapsamında sunulan zengin bir programla hayallerindeki düğün konusunda kafalarında oluşan tüm soru işaretlerine yanıt bulabilecekler.

 

 

Saat 13.00’da Nikâh Seremoni Show ile başlayacak olan program, 2020 trendlerini içeren Saç & Makyaj Show, Kına Show ve Gelinlik & Damatlık Defilesi ile devam edecek. Defilede Venezuela 2019 Miss Turizm Kainat Güzeli Berlis Franquiz de podyuma çıkacak. Alanında uzman saç, makyaj ve moda profesyonellerin gerçekleştireceği show’lar düğün organizasyonlarında şıklık ve zarafetin sırlarını katılımcılarla paylaşacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.