Endonezya’da Türk prodüktörün başarısı

Endonezya’da Türk prodüktörün başarısı

Ünlü prodüktör Ender Çabuker'in Endonezya'nın süperstarı Ayu Ting Ting'in Kerem Cem ile seslendirdiği ‘Apalah Cinta’ isimli şarkı ‘Yılın Şarkısı’ ve ‘Yılın Düeti’ ödüllerini aldı.

Çıktığı hafta 5 ülkede birden (Endonezya, Hong Kong, Singapur, Malezya,Tayland) Youtube Trends listelerini sallayan ‘Apalah Cinta’yı 36 milyon Instagram takipçisi ile dikkatleri çeken Asya'nın süperstarı Ayu Ting Ting ve Keremcem seslendirdi.



Şarkıya besteci, aranjör ve prodüktör olarak imza atan Ender Çabuker ödülle ilgili "Daha önce Bulgaristan ve Yunanistan'a bir çok şarkı verdim, komşu müzikleri bizimkine çok benziyor. Fakat Endonezya'da tamamen farklı bir müzik türü var, melodi veya ritimleri hiç benzemiyor. Buna rağmen şarkılarımı beğenmeleri harika bir duygu, demek ki konu aşk olunca sınırlar ortadan kalkıyor" dedi.

 

Ayu şarkıyı mükemmel bir Türkçe ile okuyarak dikkatleri çekti diyen Çabuker, "Ayu ile düet yapmak için birçok Türk sanatçı şimdiden sıraya girdi. İki ülke ilk kez müzikte birleşti fakat belli ki bu son olmayacak" açıklamasını yaptı.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.