‘Enerji yüklemesi’ olayıyla gündeme gelen Ecem Karaağaç kimdir? Kaç yaşındadır?

‘Enerji yüklemesi’ olayıyla gündeme gelen Ecem Karaağaç kimdir? Kaç yaşındadır?

Survivor yarışması öncesi kendisine ‘sana enerji yüklemesi yapacağım’ diyen dolandırıcıya inanan Ecem Karaağaç, kendisine bu teklifi yapan kişi tarafından istismar edildi. Peki bu olayla gündeme gelen Ecem Karaağaç kimdir?

Survivor yarışması ile tanınan Ecem Karaağaç, kendisine ‘sana enerji yüklemesi yapacağım, birinci olacaksın’ diyen takipçisinin teklifini kabul etti. Sözde uzman kişi ile defalarca buluştuğu belirtilen Ecem Karaağaç’ın bu kişiyle defalarca birlikte olduğu ortaya çıktı. Survivor yarışmasından erken elenen Ecem Karaağaç bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek kendisini istismar eden kişi hakkında şikayette bulundu. Peki Ecem Karaağaç kimdir, kaç yaşındadır?

ECEM KARAAĞAÇ KAÇ YAŞINDA?

Ecem Karaağaç, 14 Temmuz 1991 tarihinde Bursa’da doğdu.

ECEM KARAAĞAÇ HANGİ ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLDU?

Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun olan Ecem Karaağaç, futbol, basketbol ve boks gibi farklı sporlarla ilgilendi. Karaağaç ayrıca, 6 yaşından beri spor yapıyor. 7 yıldır profesyonel olarak basketbol oynayan Karaağaç öncesinde 3 yıl yüzücülük yaptı.

ecem-karaagac.png

ECEM KARAAĞAÇ HANGİ YARIŞMALARA KATILDI?

Göz6 adlı yarışmada finale kalan 3 kadın yarışmacıdan biri olan Karaağaç, Survivor yarışmasına katılarak ismini duyurmuştu.

Survivor’dan beklediği başarıyı elde edemeyen Karaağaç, programa erken veda etmek zorunda kalmıştı. 

'ENERJİ YÜKLEMESİ' OLAYI İLE GÜNDEME GELDİ

Bu talihsiz sonucun ardından, program öncesi kendisine ‘sana enerji yüklemesi yapacağım, yarışmada birinci olacaksın’ diyen bir takipçisi ile birlikte olan Ecem Karaağaç, Survivor’dan erken elenmesinin ardından kendisini istismar eden şahıs hakkında şikayette bulundu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.