Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Instagram’dan canlı yayın yapacak

Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Instagram’dan canlı yayın yapacak

Koronavirüs konusunda ülkemizin en yetkin isimlerinden olan İstinye Üniversitesi ‘Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof Dr. Nuriye Taşdelen Fışgın halkı bilgilendirmek amacıyla yarın saat 11:00'de Instagram canlı yayını yapacak

Şu dönem gündemde neredeyse konuşulan tek konu olan küresel çaptaki ‘Koronavirüs salgını’ ile ilgili olarak merak edilen konuları ele alacak olan Nuriye Taşdelen Fışgın, izleyicilerin sorularına da canlı yayında yanıt verecek.

 

Yayın https://www.instagram.com/istinyeunivedu/?hl=tr adresinden gerçekleşecek.

 

 

 Nuriye Taşdelen Fışgın Kimdir?

 

 

Prof. Dr. Nuriye Taşdelen-Fışgın 1970 yılında Berrin’de doğdu. Ortaöğrenimini Bursa Çelebi Mehmet Lisesi’nde tamamladı. 1994 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirerek, 1995 yılında Zonguldak Sosyal Sigortalar Kurumu Hastanesi Acil Servisi’nde mecburi hizmetine başladı. 1998-2002 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji ihtisasını yaptı. 2002 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD’da yardımcı doçent olarak göreve başladı.

 

2011 yılında doçent oldu. 2015-2017 yılları arasında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği’nde görev yaptı. 2017-2019 yılları arasında T.C Demiroğlu Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD’nda profesör doktor olarak çalıştı. Ekim 2019 tarihinden itibaren İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapmaktadır. Ayrıca Liv-Ulus Hastanesinde çalışmaktadır. HIV/AIDS, Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonlar, Sağlık Bakımı İle İlişkili İnfeksiyonlar özel ilgi alanlarıdır. Yurt içi ve yurt dışındaki dergilerde yayınlanmış 50’nin üzerinde makalesi vardır. Evli ve iki erkek çocuk annesidir.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.