Engin Karakollu cinayeti Müge Anlı'nın programında aydınlatıldı

Engin Karakollu cinayeti Müge Anlı'nın programında aydınlatıldı

Şaziment Karakollu adlı kadın, oğlunun cinayetinin aydınlatılması için televizyon programına katıldı. Canlı yayında ise olayın sır perdesi aralandı ve baba Arif Karakollu, oğlunu öldürdüğünü açıkladı.

Bir cinayet daha Müge Anlı’nın programında çözüldü. Oğlu Engin Karakollu’yu bulmak için Müge Anlı’nın programına başvuru yapan Şaziment Karakollu’ya acı haber geldi. 

Hakkındaki iddiaları cevaplamak için Müge Anlı’nın programına katılan Arif Karakollu, oğlu Engin Karakollu’yu öldürdüğünü itiraf etti.

Kızı ve eşinin stüdyodan çıkarılmasını isteyen Arif Karakollu, oğlunun her gün gelip kendisini tehdit ettiğini söyledi. Kendini korumak için tüfeğini yatağının altında bulundurduğunu söyleyen Arif Karakollu, oğlunu tek kurşunla yaraladığını ve orada can verdiğini ifade etti. Cinayetin ardından oğlunu mandıranın kenarına gömdüğünü söyleyen Arif Karakollu, 1 metre derinlikte bir toprak kazdığını ve üstünü de samanla kapattığını açıkladı. Bu olayı, programa başvurup anlatacağını söyleyen Arif Karakollu, eşinin kendisinden önce davrandığını ifade etti ve huzurlu uyuyamadığını, pişman olduğunu ancak mecbur kaldığını anlattı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.