Enis Arıkan ve Ezgi Avcı ödül dağıtacak

Enis Arıkan ve Ezgi Avcı ödül dağıtacak

Influencer pazarlaması alanında en iyileri belirlemek için ikinci kez düzenlenecek olan INFLOW Awards’un sunucuları belli oldu. Oyuncu Enis Arıkan ve Survivor 2016 yarışmacısı Ezgi Avcı’nın sunumuyla gerçekleşecek gecede, 31 kategoride ödül dağıtılacak.

Sahip oldukları sosyal medya ve dijital kanalları aracılığı ile herhangi bir ürün ya da servis hakkındaki yaşadıklarını, deneyimlerini takipçileri ile paylaşmaları yoluyla tanıtım ve pazarlama aktiviteleri yapan, belirli bir topluluğu etkileme ve yönlendirme gücüne sahip kişiler için kullanılan influencer kavramı gün geçtikçe çok daha önemli bir hale geliyor.

 

INFLOW tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan INFLOW Awards, hem ülkemiz hem de yurt dışından marka ve ajansların katılımı ile 22 Ekim Salı günü Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’ta düzenlenecek.

 

Ödül töreni, oyuncu Enis Arıkan ile sunucu Ezgi Avcı’nın renkli ve dinamik sunuculuğuyla gerçekleşecek. Ezgi Avcı ayrıca Kırmızı Halı geçidinde ünlü isimlerle gerçekleştireceği röportajlarla da yer alıyor olacak.

 

 

31 farklı kategoride sahiplerini bulacak ödüllerin ‘En İyi Instagram Influencer’ı’, ‘En İyi Twitch Influencer’ı’ ve ‘En İyi Youtube Influencer’ı’ kategorilerini halk belirleyecek. Türkiye'nin yanı sıra uluslararası arenadaki marka ve ajanslar da ödül törenine dahil olacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.