Enver Aysever'den İmamoğlu'na: Ayak oyunlarında pek mahir

Enver Aysever'den İmamoğlu'na: Ayak oyunlarında pek mahir

CHP'deki iç savaş, giderek büyürken Kılıçdaroğlu'na karşı savaş başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP yandaşlarının da hedefi oldu. CHP'ye yakın isimlerden biri olan gazeteci Enver Aysever'de İmamoğlu'na tepki gösterdi.

CHP yandaşı gazeteci Enver Aysever, partideki koltuk kavgalarına ilişkin yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’na karşı savaş başlatan Ekrem İmamoğlu’na yüklendi.


“GÜVEN VERMEYEN BİR BELEDİYE BAŞKANINA DÖNDÜ”


Aysever konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 

“İmamoğlu, İBB’nin başkanı olduğunu çok erken unuttu, İstanbul’un yığınla sorunu varken, bu sorunlara çözüm üretmesi gerekirken kafasına cumhurbaşkanı adaylığını, CHP Genel Başkanlığını soktu. Onun peşine düştü. İstanbulluya sorunları çözmek için fedakarlık yapan mücadele eden İBB Başkanı değil; siyasi kariyerini düşünen, arkadaşlar vaziyeti idare edip biraz daha yukarı çıkınca düzeltirim diyen güven vermeyen bir belediye başkanına döndü. Ardı ardına hatalar yaptı. Çok magazin unsuru haline döndü.”

 

“AYAK OYUNLARINDA PEK MAHİR GÖRDÜK”


Öte yandan bugün siyaset gündemine bomba gibi düşen gizli toplantı ifşasına ilişkin de t-yorum yapan Aysever şunları aktardı:

 

“Ayak oyunları konusunda pek mahir olduğunu gördük. Meral ablasının kardeşi, Kemal Beyin oğlu rolünü kıvrak bir şekilde oynadı. İstanbul’un yeniden kazanılması noktasında hiçbir vaatte bulunmadığını gördük.”

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.