Epstein davasında yeni tanıklar ortaya çıktı: Eski ABD Başkanı Bill Clinton pedofil mi?

Epstein davasında yeni tanıklar ortaya çıktı: Eski ABD Başkanı Bill Clinton pedofil mi?

ABD eski başkanı Bill Clinton’ın ismi uzun zamandır Epstesin davasında geçiyordu. Halka açılan mahkeme kayıtları ve uçuş logları iddiaları doğruladı. Clinton günah adasına 26 kez gitmiş, davada yeni tanıklar da ortaya çıktı.

ABD Başkanlığı yaptığı sırada eşi Hillary Clinton’ı Monica Lewinsky ile aldattığı skandal ile günlerce konuşulan ABD eski başkanı Bill Clinton’ın ismi uzun zamandır başka bir skandala konu oluyor.

Reşit olmayan kızların katılmaya zorlandığı fuhuş partilerinin düzenlendiği adaya sapık milyarder Jeffrey Epstein’in özel jeti olan Lolita Express ile gittiği uçuş kayıtları halka mahkeme kararı ile açılmıştı. Kayıtlarda Clinton’ın ismi açıkça belli oluyordu ve kayıtlara göre 26 kez özel adaya gidip gelmişti.

Sapkın milyarder Jeffre Epstein'in kurduğu fuhuş ağının açığa çıkması sonrasında Epstein tutuklanıp cezaevine gönderilmiş daha sonra da orada intihar etmişti.

Clinton, bu iddiayı kabul etmese de, Esptein’in Little Saint James isimli adasındaki evde ortaya çıkan görseller, mağdurlardan Virginia Roberts’ın ifadeleri ve son dakika ortaya çıkan 2 tanık hem Bill Clinton’ı hem de İngiltere Prensi Andrew’ü yalanladılar.

 

 

bill-clinton-001.jpg

Bu tanıklardan biri eski Formula I Pilotu Eddie Irvine, diğerinin ise ismi kamuoyuna henüz açıklanmadı. Irvine, Esptein’in evindeki partide Bill Clinton’u ve Virginia Robert’ı gördüğünü doğruladı.

CLINTON İNKAR EDİYOR

New York Post'un haberine göre, Epstein ve Maxwell'i cinsel istismarla suçlayan Virginia Roberts Giuffre, mahkemedeki ifadesinde eski başkan Clinton'un 2011 yılında Epstein'a ait Karayipler'deki Little St. James adasını ziyaret ettiğini söyledi. Habere göre, adada Clinton'ı görünce şaşıran Giuffre, eski başkanın adada ne yaptığını sorduğunda Epstein'ın kendisine sırıtarak "Clinton'ın bana bir iyilik borcu var" dediğini öne sürdü. Söz konusu iddia Clinton'ın sözcüsü tarafından yalanlandı. Guiffre, Epstein'ın sevgilisi Maxwell'in kendisini 2000 yılında seks kölesi olarak işe aldığını iddia ediyor.

PRENS ANDREW VE BILL CLINTON TUTUKLANABİLİR Mİ?

Mahkeme tutanaklarında, Epstein ile arkadaşlığı tartışmalara konu olan İngiltere Prensi Andrew hakkında da çarpıcı bölümler mevcut.

 

Giuffre, Andrew'ı 18 yaşından küçük kız çocuklarıyla zorla cinsel ilişkiye girmekle suçluyor. Epstein'in merkezinde olduğu pedofili ve taciz skandallarının son perdesinde Maxwell, FBI tarafından geçen ay gözaltına alınmıştı. Maxwell hakkında New York federal savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 4 ayrı suçlama bulunuyor. Bunlar arasında reşit olmayan kız çocuklarını temin etme ve pazarlama suçu da bulunuyor.

Kraliçe Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'a savcılar tarafından yapılan ifade verme çağrısının ardından şimdi de eski ABD Başkanı Bill Clinton için "tutuklama" çağrısı gündemde.

ME TOO HAREKETİNİN ÖNCÜSÜ ROSE MCGOWAN’DAN ÇAĞRI

Yapımcı Harvey Weinstein'i cinsel tacizle ilk suçlayan kişi olarak yeni itirafların önünü açan ve Hollywood'da Me Too (Ben de) hareketini başlatan oyuncu Rose McGowan, sosyal medyadan eski ABD Başkanı Bill Clinton’ın da tutuklanması çağrısı yaptı.

Weinstein ile Maxwell’in tutuklu olduğunu, Epstein’in ise hapishanede intihar ettiğini söyleyen McGowan, “Şimdi sıra Bill Clinton ve Prens Andrew’da” mesajını paylaştı.

Epstein ve Clinton nasıl tanıştı

Jeffrey Epstein'ın New York’un sosyal çevrelerinde dolaştığı düşünüldüğünde, eski ABD Başkanı Bill Clinton ile yollarını kesmesi şaşırtıcı değil. Clinton’un karısı Hillary Clinton, New York’u temsil eden bir ABD Senatörü olduğundan Clinton’lar Manhattan’a çok sık uğruyordu.

Fakat asıl tanışma Beyaz Saray’da oldu. Jeffrey Epstein, Bill Clinton hala başkanken Beyaz Saray'ı bir yardım etkinliği için ziyaret etti. Epstein, 1990'larda Beyaz Saray yardımcılarıyla bir araya geldi ve finansal istikrar hakkında bazı görüşmeler yaptılar.

Bill Clinton’ın Jeffrey Epstein ile bağları Clinton’ın görev süresine kadar derinleşmemişti.. Bir kaynağa göre, Clinton, Epstein'la bir nedenden ötürü arkadaşlık kurmak istiyordu, Epstein’in özel uçağı vardı ve Clinton, başkan olarak görev yaptıktan sonra yardım çalışmaları için seyahatlere başladı. Bill Gates ve Epstein da dahil olmak üzere The Clinton Foundation için büyük bağışçılar arıyordu.

Bill Clinton’un Jeffrey Epstein ile ilişkisi 2016 yılında Hillary Clinton’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı döneminde pekişti ve göz önüne çıkmaya başladılar.

Hillary Clinton’ın kampanyası sırasında Epstein ile olan bağları sağcı medya tarafından açıklandı. Demokratlar geri çekildiler ve onları Clinton’ları lekelemeye çalışmakla suçladılar.

Bill Clinton ayrıca, Lolita Express olarak adlandırılan Jeffrey Epstein’ın özel jetini de gezdi. Uçağın manifestosunda yirmi yedi kez ismi görülüyor. Epstein 2008'de seks suçlarından suçlu bulunduktan sonra kayıtlar sona eriyor.

Bill Clinton'un 2000'lerin başında Jeffrey Epstein’ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell ile ilişkisi olduğu söylentileri dolaştı. Bill Clinton olayı reddediyor, ancak dünyaca ünlü magazin gazetesi The Sun'dan çıkan son fotoğraflar, Lolita Express'e binerken, Clinton ve Maxwell'in kol kola girdiğini gösteriyor. The Sun, Clinton'u bir kızla daha gösteren başka bir fotoğraf daha yayınladı.

Bill Clinton'un fotoğrafını çektiği kız Jeffrey Epstein’ın kurbanlarından biriydi. Epstein'ın uçakta normal bir çalışan gibi görünmesi için pilot gömleği giydiğini bildirdi. Clinton'un o zamanlar Epstein tarafından seks kaçakçılığı yaptığını bilip bilmediği belli değil.

Epstein’ın suç faaliyeti ile ilgili herhangi bir bilgiyi reddediyor.

CLINTON’UN O ÜNLÜ TABLOSUNUN ANLAMI NE?

Jeffrey Epstein, özel sanat koleksiyonunda bir elbise ve topuklu ayakkabılı Bill Clinton'ın tuhaf bir tablosuna sahipti. Ayrıştırma Bill adlı tablo, New Yorklu sanatçı Petrina Ryan-Kleid tarafından yapılmıştı. Tabloda, Bill Clinton, Oval Ofis'te mavi bir elbise içinde sigara içerken uzanıyor.

 

 

Bill Clinton'ın portresi Jeffrey Epstein'ın özel malikanesinde asılıydı ve 2012'de bir personel tarafından keşfedildi. Clinton'ın resmedildiği elbise, karısı Hillary tarafından giyilen mavi balo elbisesine ve Monica Lewinsky'nin bu dönemde giydiği elbiseye çarpıcı bir benzerlik gösteriyor.

2008 ve 2009 tarihli hapishane kayıtlarına göre Jeffrey Epstein, Bill Clinton ile ortak bir arkadaşı tarafından ziyaret edildi. Ancak Clinton ve zengin diğer arkadaşları, pedofili skandalında suçlu bulunduktan sonra Epstein ile olan bağlarını koparmış gibi görünüyordu.

Clintonların isimleri dünyada kasırgalar estiren Pizzagate Skandalı'nda da geçiyordu.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

Siyasetcafe.com

 

 


 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.