Pandora'nın Kutusu açıldı, Epstein davasında son gelişme, binlerce belge halka açıldı!

Pandora'nın Kutusu açıldı, Epstein davasında son gelişme, binlerce belge halka açıldı!

Pandora'nın Kutusu açıldı, Epstein davasında son gelişme, binlerce belge halka açıldı! Belgelerde dünyaca ünlü kişilerin isimleri geçiyor..İşte o isimler;

Tutuklu bulunduğu hücresinde intihar eden Pedofil milyarder Epstein’in mühürlü bulunan gizli dosyaları geçtiğimiz hafta mühür kırılarak açıldı ve halka açıldı.

ABD’de Federal Mahkeme Bölge Hakimi Loretta Preska, pedofil milyarder ve çocuk taciri Epstein’in tutukluğu bulunduğu hücresindeki intiharından sonra mühürlenen gizli belgelerin Perşembe günü açılmasını ve kamuoyu ile paylaşılmasını iki sayfalık resmi bir yazı ile emretmişti.

Geçtiğimiz haftalarda FBI'ın tutukladığı, Epstein’in “madamı ve kara kutusu” olan Ghislaine Maxwell'in avukatları bu kararı engellemek ve yayın yasağı getirmek için epey uğraşsalar da Mahkeme Yargıcı, Maxwell ve avukatlarının suyu bulandırmak istediklerini iddia ederek, belgeleri paylaşıma açma kararı vermişti. Maxwell’in avukatları Maxwell ve Epstein’ile ilgili görselleri mağdurların paylaşımının engellenmesini de istemiş ama isteği kabul edilmemişti.

Hemen ertesinde ise eşine az rastlanır bir olay gerçekleşti. Pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in hücresinde intihar etmiş olarak bulunduktan sonra mühürlenmiş olan dosyaların mühürleri kırılarak açıldı ve en az 2000 küsur sayfalık belge internet üzerinden halka açıklandı. Jeffrey Epstein ile mahkemeye sunulan bütün belgelerin toplamının ise 7000 sayfa civarında olduğu belirtiliyor.

Ghislaine Maxwell hakkında, yüzlerce sayfalık Mahkeme Belgesi, Yargıç kararıyla kamuoyu ile paylaşıma açıldı...

 

httpswww-siyasetcafe-comdotherbill-clinton-jpg-001.jpg

 

Halka açıklanan belgeler arasında Esptein’in Lolita Express isimli özel jetiyle Little Saint James adasına götürdüğü ünlülerin uçuş kayıtları da bulunmakta.

Listede göze çarpan en ünlü isimlerden bazıları: dünyaca ünlü top modeller Heidi Klum, Naomi Campbell, eski ABD Başkanı Bill Clinton (26 kez gitmiş), dünyaca ünlü İngiliz aktör Kevin Spacey, Epstein’in avukatı Alan Dershowits, İngiltere Prensi Andrew, eski ABD Başkan yardımcısı Al Gore, kehanetleri ile olay olan ünlü animasyon Simpsonlar’ın yaratıcısı Matt Groning..

Belgelerde isimleri geçen ünlüler, Esptein’in “madamı ve kara kutusu” Ghislaine Maxwell’in ifadesinin alındıktan sonra çıkan sonuçlara göre tutuklanabilirler.

Virginia Roberts Giuffre Pandora’nın Kutusu'nu açan isim oldu

Belgelerde isimleri geçen ünlüler adaya hiç gitmediklerini ve adada işleyen pedofili ağından haberleri olmadıklarını açıklasalar da FBI’ın Ghislaine Mawxwell’i tutuklarken evinde ve Epstein’in günah adasında bulduğu bazı görseller bu açıklamaları çürütmekte…

 

httpswww-siyasetcafe-comdotherbill-clinton-jpg-002.jpg

 

Dünyaca ünlü top model Naomi Campbell Instagram üzerinden yaptığı açıklamada adaya iddia edildiği gibi sıklıkla gidip gelmediğini sadece bir kere doğum gününü kutladığı ve olan bitenden habersiz olduğunu belirtse de bugün 36 yaşinda olan mağdurlardan Virginia Roberts, attığı Twitte Naoimi Campbell'in St.Tropez'deki 31.dogum günü partisinde olduğunu Epstein'in kendisini Sex Kölesi olarak kullandığını iddia ederek Naomi’ye şu cevabı vermiş oldu : “Hadi be oradan hepiniz oradaydınız!!!”

 

httpswww-siyasetcafe-comdotherbill-clinton-jpg.jpg

Virgina Roberts, Maxwell'in Epstein için genç kızları ve kadınları tuzağa düşüren kişi olduğunu söylüyor. Roberts'in mahkemede verdiği ifadelerin kabul edilip dava açılmasından 24 saat sonra, Epstein'in intihar haberi yayınlanmıştı.

Epstein'in aleyhine açılan davada konuşan Roberts, Prens Andrew ile 17 yasındayken 1 kez New York'ta 1 kez Londra'da (Maxwell'in evinde) 1 kez Epstein'in Karayip’lerdeki Little St James'te birlikte olmaya zorlandığını söylemişti. Roberts ayrıca adaya giderken Epstein’in özel jetinde seks partileri düzenlediğini ve burada da seks yapmaya zorlandığını ifadelerine eklemişti.

 

 

Ayrıca Giuffre  mahkemeye verdiği açıklamalarda İngiltere Prensi Andrew ile birden fazla birlikte olduğunu ve Prens Andrew’un cinsel fantezilerini paylaşmıştı.

 

httpswww-siyasetcafe-comdotherbill-clinton-jpg-003.jpg

Epstein’in özel jeti Lolita Express’in uçuş kayıtlarında ismi geçen eski ABD Başkanı Bill Clinton’da belgeleri yalanlasa da, Epstein’in tutuklanmasından sonra özel adada yapılan arama işlemleri sırasında Epstein’in malikanesinde yarı kadın yarı erkek şeklinde yapılmış Bill Clinton’a ait bir tablo ve Lolita Express’e binerken çekilen birçok fotoğraf bulunmuştu.

 

İşte o tablo: 

 

 

EPSTEIN DAVASINDA NELER YAŞANMIŞTI

Ünlü ABD’li milyarder Jeffrey Epstein aralarında reşit olmayan kız çocuklarının da bulunduğu çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmak ve seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmakla suçlanarak tutuklanmış ve hücresinde ölü bulunmuştu.

Epstein hakkında sadece pedofili değil aynı zamanda insan ticareti, satanist ayinler yapmak, illegal bilimsel deneyler yaptırmak ve casusluk şüpheleri de bulunuyor.

Kara kutusu ve tedarikçisi olarak bilinen 1991'de ölen İngiliz medya baronu Robert Maxwell'in kızı Ghislaine Maxwell de Epstein ile ilgili suçlamalarla FBI tarafından göz altına alınmıştı. Dava yeniden açılmış ve ipin ucu ünlü Alman yatırım devi Deutsche Bank’a kadar uzanmıştı. Epstein’in kara parasını aklamakla suçlana bankaya ceza yağmıştı. Davaya bakan yargıç Esther Salas evinde suikaste uğramış, FedX kuryesi kılığına giren silahlı saldırgan oğlunu kalbinden vurmuş, kocasını yaralamıştı. Yargıç ise evin bodrumuna saklanarak kurtulmuştu.

Saldırının hemen arkasından saldırgan da intihar etmişti.

EPSTEİN DAVASINDA HALKA AÇIKLANAN BELGELERİN TAM METNİ (İNGİLİZCE-2024 sayfa)

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.