Erbakan'dan Saadet'e ağır suçlama! 'Milli Görüşü temsil edemezler'

Erbakan'dan Saadet'e ağır suçlama! 'Milli Görüşü temsil edemezler'

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi’nin çok sert sözlerle suçladı ve ağır ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar;

Fatih Erbakan, uzun zamandır Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak içerisinde olan Saadet Partisi yöneticilerinin Milli Görüş'ü temsil edemeyeceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere Cumhur İttifakı adı altında birlikte hazırlanırken muhalefetin nasıl bir adım atacağı merak konusu oldu. İki lider arasında yapılan bu mutabakatın ardından muhalefet partileri de ittifak görüşmelerini hızlandırdı.

Gece yarısı ajanslara düşen son dakikada; CHP, Saadet Partisi, İYİ Parti ve Demokrat Parti'nin ittifak konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi.

"MİLLİ GÖRÜŞ'Ü TEMSİL EDEMEZLER"

Cumhuriyet Halk Partisi ile ilişkilerini güçlendiren Saadet Partisi yönetimine, Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'dan sert sözler geldi.

Fatih Erbakan, "Osmanlı'ya zalim diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na davamızı değnek yapmaya çalışanlar Milli Görüş'ü temsil edemezler" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

erbakan.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.