Erdoğan 2,5 milyon gence mektup gönderecek!

Erdoğan 2,5 milyon gence mektup gönderecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk defa oy kullanacak 2,5 milyon gence göndereceği, özel hazırlanan videolu mektup uygulaması ile seslenecek.

31 Mart 2019 Belediye ve yerel seçimler yaklaşırken, partilerin en çok önemsediği seçmen kitlesi bu yıl ilk defa oy kullanacak gençler. Ak Parti 1 milyonun üzerindeki genci yakın markaja alırken; bu yıl kullanılmaya başlayan dijital kampanyada bir ilk uygulanacak.

2015 seçimleri öncesi başlatılan gençlere mektup gönderme uygulaması, videolu mektup uygulamasına dönüşüyor. Mektup gönderilen gençler, bu mektubu kendilerine hitaben Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi seslendirmesinden oluşan sesli ve görsel olarak dinleyip izleyebilecek.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE DESTEK İSTENECEK
Türkiye'nin haberine göre, gençlere gönderilen mektupların her birinin üzerinde "QR kod" bulunacak. Gençler bu kodu akıllı telefonlarına okutarak 45 saniyelik videoyu açabilecek. Video, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, mektuba gönderilen kişinin ismini söylemesiyle başlayacak.

Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan mektuba yazdığı mesajların özetini kendisi seslendirecek. Bulunduğu şehirde gençlere yönelik yapılan çalışmaları kısaca anlatacağı videonun sonunda bu projelerin ailesine ve arkadaşlarına da anlatması istenecek. Video, Erdoğan'ın gönül belediyeciliğine destek istemesiyle sona erecek.

2,5 MİLYON GENCE GÖNDERİLECEK
Yeni oy kullanacaklar ile AK Parti gençlik kollarında yer alan gençler olmak üzere toplam 2,5 milyon gence gönderilecek mektuplar için hazırlıklar son aşamaya geldi ve yakında mektuplar adreslere teslim edilmeye başlanacak. Gençler kendilerine özel olarak hitap edilen videoları sosyal medya hesaplarından da paylaşabilecek.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.