Erdoğan ABD'ye savaş açtı

Erdoğan ABD'ye savaş açtı

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Abdülkadir Selvi, çok önemli bir köşe yazısı kaleme aldı. Selvi Erdoğan’ın savaş kararı aldığını söyledi. İşte haberin ayrıntıları;

Gazeteci - Yazar Selvi, Amerika’da görülen ve İranlı işadamı Zarrab’ın tanık olduğu dava ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'gözünü karartıp savaş kararı aldığını' söyledi.

İşte Abdülkadir Selvi’nin ‘Ebru’yu da al ABD’ye gel’ başlıklı bugün ki köşe yazısı:

“Erdoğan, atılan okun hedefinin kendisi olduğunun farkında. Dün ilk kez bu kadar net bir şekilde işin adını koydu. Amerika’nın Türkiye’ye kumpası olduğunu söyledi. AK Parti grubunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı izledim. Gezi sürecinde, 17-25 Aralık’ta, 15 Temmuz’da nasıl bir haletiruhiye içindeyse, aynen öyleydi. Kendisini tanıyan biri olarak şunu söyleyebilirim ki, Erdoğan gözünü karartmış ve savaş kararı almış. Aman bu savaş benzetmemi yanlış anlamayın, her ne pahasına olursa olsun mücadele etme kararını vermiş. Erdoğan siyasi hayatı boyunca hiçbir zaman uzlaşarak kazanmadı. Her zaman mücadeleyi tercih etti ve sonunda kazandı. Bu kez de o kararı almış. “Bu dava FETÖ’nün göbeğinde olduğu uluslararası bir darbe girişimidir” diyerek işin adını koydu.

Erdoğan, grup toplantısına girerken bakanları, milletvekillerini izledim. Geçen hafta moralleri daha bozuktu. Bu hafta özgüvenleri artmış. Erdoğan’ın konuşmasından sonra baktım, yürüyüşleri değişmişti. Boşuna dememişler, “Eğer lider taşın altına saklanırsa, millet dağın ardına saklanır” diye.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.