Erdoğan AK Parti Ankara İl Teşkilatını böyle uyardı

Erdoğan AK Parti Ankara İl Teşkilatını böyle uyardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ankara İl Teşkilatını uyararak 'Daha çok çalışarak kapı kapı dolaşmalı, milletimize gönül belediyeciliğini anlatmalı ve desteklerini almalıyız' talimatı verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bu seçimler bizim için çok büyük önem arz ediyor. AK Parti’nin bir kez daha sandıktan zaferle çıkması için, 10 günden az bir süre kaldı. Tüm iller gibi Ankara da bizim için çok önemli. Daha çok çalışarak kapı kapı dolaşmalı, milletimize gönül belediyeciliğini anlatmalı ve desteklerini almalıyız” talimatı verdiği öğrenildi.

Erdoğan’ın seçime kadar rehavete kapılmadan ve yorgunluk bahane edilmeden çalışmaların sürdürülmesini istediği belirtilirken; sandık güvenliğinin önemine de vurgu yaptığı ifade edildi.

Geçtiğimiz seçimlerde Ankara’da seçim günü sandık üyelerinin gecikmesiyle ilgili yaşanan bir konuyu hatırlattığı öğrenilen Erdoğan’ın 31 Mart’ta AK Partili sandık görevlilerinin sabahın erken saatlerinden itibaren görevlerinin başında yer almaları, asla gecikmemeleri uyarısında bulundu.

SİYASETCAFE.COM

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.